Zdrav i fin

Poriluk čuva zdravlje i skida kilograme, isprobaj ga u ova tri recepta

Sada je sezona poriluka i najbolje vrijeme da ga što češće imaš na svome tanjuru. Osim što će organizam opskrbiti hranjivim tvarima, pomoći će ti da izgubiš suvišne kilograme

pexels-sarah-chai-7262897.jpg
Foto: Pexels

Carbonara s porilukom

Sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • jedan veći poriluk
  • šalica graška
  • jaje
  • sol
  • papar
  • parmezan
  • maslinovo ulje

Postupak:

Poriluk operi i izreži na kolutiće te ga dinstaj na maslinovom ulju. Dodaj grašak i tjesteninu, posoli i popapri te podlij vodom i poklopi, ali ne potpuno. Kada se tjestenina skuha, makni s vatre i žustro umiješaj izmućeno jaje i parmezan. Pospi svježim listićima peršina, nakratko poklopi da se sastojci prožmu i jaje do kraja termički obradi te posluži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3/4