Soljenke u ruke

Nauči kako posoliti jelo- s ovim savjetima stručnjaka sve je jednostavnije

Jelo može biti napravljeno na savršen način, s najboljim i najkvalitetnijim namirnicama, ali ako ga presoliš ili ne posoliš dovoljno, najsočnija marinirana rebarca odjednom imaju okus rižinog stiropora

pexels-pixabay-277253.jpg
Foto: Pexels

Plan i program

Znamo da ovo zvuči kao da radiš poslovni plan za EU fondove, ali prema savjetima slavnih kuhara, iako najapstraktniji, ovo je najbitniji dio kuhanja i soljenja hrane. Probaj razmišljati o namirnici koju kuhaš. Na primjer ako kuhaš tanji odrezak u umaku, soljenje tog umaka prije termičke obrade ( nakon pripreme) je krivo, jer će jelo biti preslano nakon što se umak reducira. Međutim, ako kuhaš rižu, vodu ćeš posoliti odmah prije nego si namirnicu počela kuhati i ona neće biti preslana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pexels
2/5