Namirnica u fokusu: Cimet - 4 ukusna recepta

Jednostavni, a prefini recepti s jednim od najstarijih začina na svijetu

Namirnica u fokusu: Cimet - 4 ukusna recepta

Slatki krumpir s cimetom

Sastojci:

4 slatka krumpira (batat) srednje veličine,
oguljena i narezana na manje komadiće
1/4 šalice maslaca, rastopljenog
2 žlice šećera
pola čajne žličice cimeta

Postupak:

Zagrijte pećnicu na 175 stupnjeva. Rasporedite kriške krumpira na lim za pečenje koji je obložen papirom za pečenje. Zalijte polovicom otopljenog maslaca. U posebnoj posudi promiješajte šećer i cimet i pospijte po gornjoj strani krumpira. Stavite u pećnicu da se zapeče na 15 minuta. Izvadite, promiješajte i pospite ostatkom maslaca, šećera i cimeta. Stavite peći još 15 minuta ili dok ne postanu hrskavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3/5