Gastro
Gastro

Ekonomistica Sanja pobjedila je svoje suparnike u "Večeri za pet na selu", a mi znamo recepte

Ekonomistica Sanja pobjedila je svoje suparnike u "Večeri za pet na selu", a mi znamo recepte
Sanja je svoje goste očarala teletinom, piletinom i ukusnim desertom

Sanja Golec iz Bjelovara, ekonomistica koja radi kao voditeljica poslovnice, pobjednica je finalnog tjedna "Večere za pet na selu". Sanja  preferira tradicionalnu kuhinju, a najčešće priprema variva, meso i pečenje. Uvijek će rado kušati piletinu u umaku od gljiva, kao i eksperimentirati s jelima, a svojom najvećom manom u kuhanju smatra to što se često žuri. Donosimo ti, recepte s kojima je Sanja oduševila goste.  PREDJELO NJEŽNA BARUNICA sastojci: Piletina Maslac Pileća jetra Kozjak (luk) Tost Bijelo vino Vrhnje za kuhanje Sol  Papar Priprema: Popržiti luk kozjak na maslacu Dodati piletinu izrezanu na kockice (i jetrica) Podliti vinom Dodati vrhnje za kuhanje, a sol i papar po želji (ostaviti da se kuha 40 minuta) Vruću smjesu izblendati Dodati tost po potrebi ako je smjesa prerijetka Pustiti da se ohladi Namazati na šnite bjelovarskog bageta GLAVNO JELO PUNJENA GORA sastojci: Teleća prsa Kruh Češnjak Panceta Senf u sjemenu Mrkva Luk Peršin Patlidžan Cherry rajčice Priprema: Teleća prsa se moraju očistiti od žilica Začiniti meso Pofuriti kruh s mlijekom, dodati češnjak, peršin, sol i papar, dodati jaja Smjesu postaviti na teletinu i zarolati u roladu Peći u pećnici na luku i mrkvi (oko 1 h) Nakon pečenja od mrkve i luka napraviti umak Popržiti patlidžane i rajčice za prilog SLATKI KRAJ sastojci: Bjelanjci Šećer Žutanjci Čokolada za kuhanje Maslac Badem Krem brule Krema: Priprema:  Umiješati jaja u čokoladu Na dio čaše uliti krem brule od vanilije Uliti čokoladni mousse Nasjeckati bademe i posuti njima kremu Biskvit Izmiksati jabuke, šećer, jaja Peći biskvit pola sata  

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx