Zobene pahuljice s borovnicama i bananom
Pečene zobene pahuljice pravo su osvježenje ukoliko ih često jedeš kuhane. Imaju malo drugačuju teksturu i bogaiji okus. Recept je jednostavan i brzo gotov, a pritom hranjiv i odličan za probavu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sastojci:
- pola šalice zobenih pahuljica velikog zrna
- žlicica laneninh sjemenki
- malo maslaca
- pola šalice nezaslađenog bademovog mlijeka
- manja, narezana banana
- četvrtina žličice cimeta
- žlica meda
- trećina šalice borovnica ili kupina
- jaje
Postupak:
Naulji stijenke veće šalice ili zdjelice, pritom pazeći da ista može u mirkovalnu. Stavi u nju sve sastojke, pomiješaj ih i stavi u mikrovalnu pećnicu na dvije do tri minute. Kada je jelo gotovo, dodaj mu još malo bademovoh mlijeka ili žlicu jogurta.
Tekst se nastavlja ispod oglasa