Sastojci:
2 glavice svježeg kupusa
Maslinovo ulje
3 češnja češnjaka
Sol i papar
Priprema:
Glavice svježeg zelja očistimo, sitno narežemo te stavimo u kipuću vodu oko sat vremena, kuhamo dok ne omekša.
Kad je kuhano, procijedimo, a za to vrijeme dno lonca prelijemo s malo maslinovog ulja i na to stavimo zelje te dodamo 3 češnja češnjaka i miješamo dok ne postane kašasto. Nakon toga po želji dodajemo sol i papar, ostavimo da se kuha još oko 15 minuta.
U novom video specijalu 'Ribamraz' powered by Coca-Cola Domagoj Jakopović Ribafish putuje po Hrvatskoj kuha, jede, priča i druži se s obiteljima. U ovom toplom blagdanskom specijalu, posjetio je Slavonski Brod, a kako su on i Zdenka Jakuš, zvijezda 'Večere za 5 na selu', ali i još nekih showova, pripremili najbolje od domaće trpeze te uživali u blagdanskom obiteljskom druženju, pogledajte u videu!