

Samose su poznato azijsko jelo koje može biti slatko i slano, prženo ili pečeno, a vrlo lako ga možete prilagoditi sebi. Ja sam vam danas odlučila pokazati kako radim samose punjene piletinom, šampinjonima i curry-em. Vi možete staviti koji god nadjev vam odgovara i poslužiti ga uz omiljeni umak. Samose su odličan izbor za pripremiti gostima jer ih možete sastaviti i dan ranije i samo ispržiti netom prije posluživanja. Dobar tek, drage moje dame! :)
1 pakiranje listova za savijače
250 g pilećih prsa narezanih na sitne komadiće
250 g šampinjona narezanih na listiće
2 žličice curry-a
1 mala glavica luka
1 velika žlica kiselog vrhnja
svježi peršin
sol, papar
jaje za premazivanje
ulje za prženje
grčki jogurt ili drugi umak po izboru za posluživanje


Jednostavna priprema, bogat okus: Tri neodoljive ljetne salate sa svježim krastavcima

Suptilan luksuz za svaki dan - haljine u neodoljivoj maslac žutoj nijansi
