3 genijalna načina za spremanje francuskog tosta

Pripremile smo dvije slatke i jednu slanu verziju ovog planetarno popularnog recepta

3 genijalna načina za spremanje francuskog tosta

'Cheesecake od borovnice' francuski tost

Sastojci:
4 kriške tost kruha
250 g krem sira
½ šalice borovnica
1 žlica šećera u prahu
1 žlica šećera
1 jaje
1 vanili šećer
2 žlice maslaca

Priprema:

U zdjelici pomiješaj krem sir, šećer u prahu i borovnice (možeš ih malo usitniti da bolje sjednu u kruh). U drugoj zdjelici razmuti jaje pa mu dodaj šećer i vanili šećer. Na jednu krišku tosta namaži pola smjese od sira i borovnica, pa je preklopi drugom. Sendvič lagano stisni oko rubova pa ga sa svake strane umoči u jaje. Tostove peci na maslacu na srednje jakoj vatri, 2-3 minute. Makni i s vatre i pospi s malo šećera u prahu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
2/4