VOYAGE U ULOZI ALJOŠE

Druga sezona regionalnog hita stigla na VOYO!

Druga sezona hit regionalne serije 'U klinču' stigla je na streaming platformu VOYO

U klincu (5).jpg
Foto: RTL

Gledatelji od danas, 8. siječnja, mogu uživati u drugoj sezoni serije koja prati mladića Aljošu u uzbudljivim izazovima odrastanja. U ulozi Aljoše sjajno se snašao glazbenik Voyage, najveća glazbena zvijezda novije generacije.

Uzbudljive avanture Aljoše, Vanje, Filipa, Iskre, Simketa, Tee i Milice gledatelji mogu pratiti u novih 30 epizoda, koliko ih broji druga sezona serije 'U klinču'. Omiljeni junaci ove serije nastavljaju u drugoj sezoni borbu za ostvarenje svojih snova, ali i borbu s vlastitim slabostima i brojnim preprekama koje im donosi surova svakodnevica.

Aljoša i Iskra na kraju prve sezone završili su na početku sretne veze, no druga sezona serije 'U klinču' donosi obrat. Naime, Tea se naglo vraća sa studija u Milanu i time unosi nemir i napetost u Aljošinu idiličnu vezu. Usto, mladić se nalazi i pred karijernim i obiteljskim izazovima.

Image
Foto: RTL

Mihajlo Veruović Voyage sjajno se snašao u svojoj prvoj glumačkoj ulozi, a u dramskom ostvarenju savjetima su mu pomogli iskusni kolege - izvanredni Branka Katić i Nikola Kojo, koji su 'U klinču' utjelovili njegove roditelje. Usto, tu su i Sergej Trifunović te neprikosnovena Svetlana Ceca Bojković.

Serija 'U klinču', koju vizualno i fabularno obilježava suvremeni Beograd, boks i glazba, nastala je prema ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a redateljski je potpisuju Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Drugu sezonu obiteljske serije 'U klinču' gledatelji mogu pratiti od danas, 8. siječnja, na streaming platformi VOYO! Na streaming platformi VOYO dostupna je i prva sezona serije 'U klinču' pa zaljubljenici u regionalne dramske hitove mogu bingati ovaj hit kad god požele!

Image
Foto: RTL