SEXY PLEXI

Domaći brend nakita novom kolekcijom slavi 10 godina postojanja

SEXY PLEXI domaći je brend nakita koji novom kolekcijom slavi 10 godina postojanja

DSC_1382.JPG
Foto: SEXY PLEXI

Sara i Iva, prijateljice i arhitektice prije 10 godina, točnije 2012. godine osnovale su brend nakita kojeg su nazvale SEXY PLEXI. Zavodljiv, drugačiji nakit Sara i Iva ponajviše rade od srebra, metala, pleksiglasa, ali kombinacijom drugih materijala.

shimmer fallback


Ususret proslavi 10 godišnice rada, Sara i Iva predstavile su novu kolekciju nakita pod nazivom Telling stories.

' Telling stories ' je kolekcija posvećena velikim pričama i uspomenama... Posvećena je tebi, vama i nama koje smo s malim željama ostvarile velike snove." , objašnjavaju ove kreativne prijateljice.

shimmer fallback

"Okrenemo se na trenutak iza sebe i vidimo dugih 10 godina, a kao da je bilo jučer... Kad smo složile prvi SEXY
PLEXY komad taj ponos nije bilo moguće opisati, a da smo tada znale gdje ćemo biti danas, mislim da ne bi vjerovale . Glavni model ove kolekcije dizajnirale smo za sebe, i baš kao i onaj prvi prvi, poklonile ga jedna drugoj da taj dio uspomene uvijek bude uz nas." , kažu Iva i Sara.

shimmer fallback

"Želja nam je bila da svaki komad nosi svoju priču, baš onu tvoju, posebnu, jedinstvenu... Medaljon u kojem nosiš komadić sebe, svog srca, nešto što te naučilo, nešto što te možda rastužilo ali opet dio tebe je. Da se
sjetimo svega lijepoga u ovom nekom čudnom vremenu, pogledamo prema gore i znamo da je ona najsjajnija zvijezda baš naša, i hvala joj, baš za sve.", zaključile su Sara i Iva.

shimmer fallback

Cijelu kolekciju možete pogledati ovdje.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.