Mnogi već razmišljaju o Božiću

I u Sinsay su već stigli prvi božićni ukrasi koji su nas oduševili

Nova božićna kolekcija pod nazivom Season of Joy stigla je u Sinsay, a u njoj ćeš pronaći sve što ti je potrebno da svoj dom pretvoriš u pravu božićnu idilu

sinsay-bozic.jpg
Foto: Sinsay

Iako smo do nedavno ispijali koktele na plaži i iako do Božića ima više od dva mjeseca, a neki će reći da je prerano već sada razmišljati o blagdanima, prvi božićni ukrasi polako su, ali sigurno počeli zauzimati mjesta na policama trgovina, onih fizičkih i onih online. Iako se čini kako su u trgovine stigli ranije no ikad prije, uvijek volimo vidjeti božićne ukrase i maštati o tome kako bi izgledali u našem domu, a prvi su božićni komadi stigli i u Sinsay.

Image

Ukrasite svoj Božić ne samo drvcem, već i drugim igličastim ukrasima

Osim po odjeći, ovaj je brend poznat i po lijepim i povoljnim dodacima za dom, a u novoj božićnoj kolekciji Season of Joy možeš pronaći baš sve za nadolazeće blagdane - od vijenaca do božićnih ukrasa - i malo je reći da smo oduševljene. Tu su svijećnjaci, ukrasi za police i stoliće, ali i lampice koje će u tvoj dom unijeti malo božićnog ugođaja, kao i vjenčići i jastučnice s božićnim motivima.

Tek je sredina listopada, no za slatke božićne ukrase nikada nije prerano, a ove već sada možeš pronaći u Sinsay dućanima ili u njihovoj online trgovini. U nastavku smo izdvojile neke favorite koje želimo u svom domu već danas.

Božićni ukras - 39,90 kn/5,30 €

Mali keramički patuljak božićni je ukras koji će lijepo izgledati na svakoj polici u tvom domu, a zahvaljujući neutralnim bojama uklopit će se u svaki interijer.

shimmer fallback

Božićni ukras - 59,90 kn/7,95 €

Mala ukrasna kućica u bijeloj boji jedan je od onih božićnih ukrasa u koje možeš staviti male svjećice i tako stvoriti posebno raspoloženje u svom domu.

shimmer fallback

Ukrasni vijenac - 89,90 kn/11,93 €

Vijenac s detaljima češera višenamjenski je ukras - možeš ga objesiti na vrata ili zid, ili pak u sredinu staviti četiri svijeće i iskoristiti ga kao adventski vijenac.

shimmer fallback

Božićni ukras - 29,90 kn/3,97 €

Crna zvijezda moderan je ukras koji se lijepo uklapa u svaki interijer, a u svom ćeš ju domu moći ostaviti i nakon Božića jer nije isključivo božićni ukras.

shimmer fallback

Komplet od 3 božićna ukrasa - 59,90 kn/7,95 €

Komplet od tri božićna drvca koja dolaze u tri različite veličine ukras je koji će lijepo izgledati u svakom domu, bilo na polici, stoliću ili ispod okićenog božićnog drvca.

shimmer fallback

Plamenik za mirisno ulje - 35,90 kn/4,76 €

Bijeli plamenik za mirisno ulje s detaljima malih borića još je jedan dodatak za dom u koji možeš staviti svjećicu, ali i mirisno ulje kako bi zamirisala cijeli svoj dom.

shimmer fallback

LED lampice - 59,90 kn/7,95 €

Postoji nešto posebno u božićnim lampicama koje obasjavaju cijeli prostor i stvaraju poseban ugođaj, a ove lampice u obliku bijelih kućica lijepo će izgledati u svačijem domu.

shimmer fallback

Uspravni ukras - 29,90 kn/3,97 €

Ne postoji ništa što toliko podsjeća na Božić i blagdane kao ukrasi sobova, a ovi drveni sobovi lijepo će podići svaki interijer.

shimmer fallback

Uspravni ukras - 29,90 kn/3,97 €

Drveni ukrasi borića lijep su božićni dodatak svakom domu i ako ne znaš kako ukrasiti dom za Božić, s ovim ukrasima sigurno nećeš pogriješiti.

shimmer fallback

Jastučnica - 35,90 kn/4,76 €

Za potpuni božićni ugođaj trebaju ti i božićni jastučići, a ove jastučnice s motivima Božića lijepo će podići svaki prostor.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.