Trendovi u blagdanskoj dekoraciji koji su jednostavni, a efektni

Iako 'najdivnije doba godine' još uvijek nije zavladalo kako spada, već počinjemo izvlačiti svoje mucaste čarape i svijeće s mirisom bora, a ovog vikenda uskočit ćemo u svoju najudobniju pidžamu i organizirati maraton gledanja filmova na RTLplayu

Trendovi u blagdanskoj dekoraciji koji su jednostavni, a efektni

Ali, zbog čega smo zapravo najviše uzbuđeni? Kreće specijalno blagdansko izdanje RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' koje gledatelji mogu očekivati uskoro na RTL-u, a to podrazumijeva i vrijeme savršenih dekoracija kojima ćemo još malo utopliti naš dom. Niste sigurni odakle krenuti? Donosimo nekoliko ideja.


via Giphy

Ciljajte na veliko

Za istinski prizor od kojeg se ostaje bez daha, umjesto tradicionalnih lampica, predlažemo da izradite veliki blagdanski vijenac za vrata.

Zabavite se sa zvoncima

Izradite vijenac od zvona za malo blagdanskog veselja svaki put kad se vaša ulazna vrata otvore. Dolaze u raznim bojama, od prigušenijeg srebra i zlata do živopisnih crvenih i plavih boja, u skladu s bilo kojim stilom.

Ukrasite hladnjak

Postoje neka mjesta koja se tradicionalno ukrašavaju, poput ulaznih vrata ili prozora. Svečani štih možete dodati i mjestima kao što je hladnjak. Djeca će se oduševiti ovim blagdanskim magnetima. A bonus  je i što će ih magneti zaokupiti dovoljno dugo da skuhate blagdanski obrok.

Koristite zelenilo prilikom zamatanja poklona

Za skladan osjećaj odaberite omot za poklone koji nadopunjuje ostatak vašeg blagdanskog uređenja. Koristite prirodne materijale i bilje. Osim što će ukrasiti poklon, grančice bora otpustit će svoj svježi miris.