Noć vještica u tvom domu

Stiže najstrašnija noć u godini: Sinsay ima preslatke dekoracije za Halloween

Od keramičkih bundeva, crnih svijećnjaka i strašnih pauka pa do fora natpisa u Halloween stilu, Sinsay je ponudio sve što ti je potrebno želiš li svoj dom ukrasiti za Noć vještica

pexels-monstera-production-5634767.jpg
Foto: Pexels

Prva hladna jutra i magloviti dani su stigli i podsjetili nas da nam je 'najstrašnija' noć u godini sve bliže. Naime, 31. listopada, noć uoči Svih svetih, obilježava se Noć vještica odnosno Halloween. Iako je ovaj praznik prvenstveno američki, i u našim je krajevima postao vrlo popularan te se već godinama obilježava na razne načine.

Image
Od posuđa do kuglica

Je li prerano misliti o Božiću? Zara Home upravo je 'izbacila' čarobnu božićnu kolekciju

Noć vještica može se proslaviti maskiranjem i odlaskom na tematske partyje, rezbarenjem bundeva, gledanjem strašnih filmova i ukrašavanjem doma. Ako voliš slaviti i ukrašavati svoj dom povodom Halloweena, onda si zasigurno već u potrazi za zanimljivim ukrasima koji će u tvoj interijer unijeti dašak 'scary' atmosfere.

Ove jeseni brojni su brendovi za uređenje doma u svoje kolekcije uvrstili i Halloween ukrase, a nas je svojom ponudom osobito oduševio popularni Sinsay. Od keramičkih bundeva, crnih svijećnjaka i strašnih pauka pa do fora natpisa u Halloween stilu, Sinsay je zaista ponudio sve što ti je potrebno za proslavu Noći vještica u tvom stilu, a brojne zanimljive ideje i inspiraciju za dekoriranje doma pronaći ćeš i na Instagramu i Pinterestu.

Uz ove zanimljive detalje, dodatni horor vibe unijet će lampioni u stilu ukletih kućica, svijeće i izrezbarene bundeve koje će sjajno izgledati na prozoru, balkonu ili blagovaonskom stolu.

U konačnici, Halloween je sjajna prilika da malo preurediš svoj dom u jesenskom stilu, a ujedno nudi i dobru zabavu za cijelu obitelj. Neke od najzabavnijih i fora Halloween ukrasa iz Sinsay ponude izdvojile smo u nastavku.

Foto: Instagram, Sinsay

POGLEDAJ VIDEO: Joga za lice sve je popularnija

Sinsay, 11 eur

Ukrasni patuljak s 'boo' natpisom.

Image

Sinsay, 3 eur

Uspravni ukras sa šišmišima.

Image

Sinsay, 7 eur

Ukrasni Halloween vijenac.

Image

Sinsay, 4 eur

Ukrasni poslužavnik u obliku duha.

Image

Sinsay, 6 eur

Halloween otirač za ispred vrata.

Image

Sinsay, 3 eur

Spooky natpis za stol ili prozor.

Image

Sinsay, 3 eur

Zidni ukras pauci s mrežom.

Image

Sinsay, 4,49 eur

Pamučna jastučnica s Halloween motivima.

Image

Sinsay, 2,49 eur

Zidne naljepnice 12 komada, od papira.

Image

Sinsay, 3 eur

Uspravni ukras bundeva.

Image

Sinsay, 3,49 eur

Plamenik za mirisno ulje u obliku bundeve.

Image

Sinsay, 2,49 eur

Ukrasna vrpca hocus pocus.

Image

Sinsay, 4,49 eur

Crni držač svijeća, željezni.

Image