Pronašle smo feng shui savjete za bolju ljubavnu energiju

Začini ljubavne igre i podigni energiju u spavaćoj sobi uz ove vrlo jednostavne savjete

Pronašle smo feng shui savjete za bolju ljubavnu energiju

Zanima te veza između feng shuija spavaće sobe i ljubavnog života? Želiš li privući novu ljubav u svoj život? Ili si možda u ljubavnoj vezi kojoj treba malo pomoći? Onda si kliknula na pravi članak!

Image

Ne treba sve uvijek biti čisto: Prema feng shuiju, ovo su ključna mjesta


Feng shui ima niz savjeta za pronalaženje i zadržavanje ljubavne sreće. Svi se temelji na činjenici da će, ako je feng shui tvoje spavaće sobe živahan i skladan, procvjetati i tvoj ljubavni život. Evo kratkog, i kako tvrde feng shui majstori, vrlo učinkovitog vodiča za bolji ljubavi život:

Je li tvoja spavaća soba dovoljno ugodna za dvoje ljudi? Prema feng shuiju ako je krevet smješten negdje u kutu spavaće sobe ili se skriva iza vrata s nekim usamljenim noćnim ormarićem, možda ćeš morati obogatiti prostor i razmisliti o razmještaju. Ljubavna presuda: prostor nije spreman za ljubav, nego se skriva!

Je li energija uravnotežena na obje strane kreveta? Nikad ne smijemo zaboraviti da oba partnera koriste krevet. Da bi veza bila dugoročna, oba partnera se moraju osjećati ravnopravno, poštovati se i lijepo postupati. Što znači da treba paziti na obje strane kreveta i tretirati ih jednako.

Postoji li slobodan prostor u tvojim ormarima? Ormar koji ima malo prostora neće pomoći odnosu. Slobodan protok energije ne samo da promovira bolje zdravlje i više mogućnosti, već na praktičnoj razini omogućava voljenoj osobi da spremi svoje stvari.

shimmer fallback


(Foto: Pixabay)

Obavezno pazi na tri ključne prostorije. Spavaća soba, kupaonica i kuhinja - važno je da energija može cirkulirati u svakom području. Ako je energija u jednom u njih neuravnotežena, to će se prije ili kasnije odraziti i na energiju ljubavnog odnosa. 

Možeš li jasno zamisliti svoj život s muškarcem iz svojih snova? Kako bi to izgledalo, što bi osjećala? Unesi te osjećaje u svoj dom sa slikama, bojama, koristi mirise (po mogućnosti čista eterična ulja) koji odražavaju energiju koju želiš imati. Izbjegavaj tužne slike sa slomljenim srcima ako želiš privući sretnu ljubavnu vezu.

Obogati svoj prostor! Stvori romantiku pomoću kristala kao što su ružičasti kvarc i ametist, ova dva kristala povezana su s ljubavlju. Ove lijepe ukrase strateški smjesti u spavaću sobu - na prozorsku dasku, komodu ili noćni stolić kako bi stvorila romantične i skladne vibracije.

Metal i elektronika nisu primjerni za spavaću sobu. Metal ometa "chi" ili protok energije u sobi. Dakle, ako imaš krevet s metalnim okvirom, zamijeni ga s drvenom konstrukcijom.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.