Pronašle smo 10 stylish keramičkih komada koji će upotpuniti svaki prostor

Dekoracije i ukrasi koji u dom unose dozu profinjenosti i elegancije

Pronašle smo 10 stylish keramičkih komada koji će upotpuniti svaki prostor

Kad su u pitanju dekoracije i ukrasi za dom, danas je ponuda uistinu vrlo bogata i raznolika. Zbog interneta su nam dostupni mnogi webshopovi diljem svijeta, a neki od njih nude uistinu jedinstvene i unikatne stvari za kuću i dom.

Voliš li kupovati sitnice za dom, zasigurno i sama pratiš ponudu na Internetu, a i na društvenim se mrežama od malih brendova i kreativaca mogu kupiti zbilja lijepe stvari poput šalica, vaza, tegli za cvijeće i sl. U posljednje vrijeme vrlo su popularne dekoracije od keramike koje zbog svog jednostavnog, a sofisticiranog izgleda u svaki dom unose dozu profinjenosti i elegancije.

Važno je imati na umu da prilikom uređenja interijera ne treba pretjerivati s dekoracijama. Dovoljno je nekoliko jednostavnih, ali upečatljviih ukrasa koji će upotpuniti prostor te mu udahnuti dozu luskuza i šarma. Ako si u potrazi za takvim komadima za uređenje vlastitog prostora ili pak želiš nekome nešto pokloniti, u nastavku imamo 10 odličnih prijedloga.Foto. Nordstrom, HM Home, Zara Home

H&M Home, 135 kn

Image

H&M Home, 100 kn

Image

H&M, 115 kn

Image

H& Home, 75 kn

Image

Nordstrom, 200 kn

Image

Nordstrom, 300 kn

Image

Nordstrom, 414 kn

Image

Zara Home, 359 kn

Image

Zara Home, 69 kn

Image

Zara Home, 359 kn

Image