Pronašle smo 10 Instagram profila koje sve ljubiteljice biljaka trebaju pratiti

Od sukulenta do ukrasnog grmlja - na ovim profilima pronaći ćeš divno uređene domove i dašak zelene inspiracije

Pronašle smo 10 Instagram profila koje sve ljubiteljice biljaka trebaju pratiti
Play logo

Kaktus, sukulent, bršljan ili fikus, dom doista nije dom bez barem malo zelenila tu i tamo. Čak i oni kojima biljke uvijek ne uspijevaju, znaju da one u potpunosti oživljavaju prostor unoseći dašak prirode u zatvoren prostor

Osim toga, biljke na nas djeluju pozitivno i umirujuće, pročišćavaju zrak, a također imaju mogućnost naglasiti dodatno tvoj prostor, ali i ukus u uređenju interijera. 

Play logo
Image

9 biljaka koje će uspijevati i najvećim antitalentima


Bez obzira na to imaš li u svom prostoru mini džunglu ili tražiš samo malo inspiracije, ako kao i mi cijeniš prekrasan pogled na biljke, ali i divno uređene domove - izdvojile smo neke od najljepših profila na Instagramu koje vrijedi pratiti. 

houseplantclub

Radi se o zajednici entuzijasta biljaka, a s gotvo 780 tisuća pratitelja, ljubav prema biljkama zaista cvijeta na njihovoj stranici. Oni prikupljaju fotografije prekrasnih biljki diljem Instagrama, a ako i sama želiš podijeliti svoje zelenilo, svakako objavi fotku s hashtagom #houseplantclub.


Play logo

sarahkbenning

Sarah K. Benning, umjetnica je koja zna da nema ništa bolje od malo zelenila u radnom prostoru i istovremenog poticaja inspiracije. Nije ni čudo što je prati preko 513 tisuća zaljubljenika u biljke i umjetnost.


Play logo
Play logo

thesill

'Biljke usrećuju ljude', moto je ovog profila na Instagramu koji prati čak 683 tisuće pratitelja., a da je The Sill stranica puna umirujućih prizora i bogatog zelenila, uvjeri se i sama.


Play logo

thepottedjungle

Iza profila The Potted Jungle nalazi se biljkoholičar koji obožava sve što je zeleno. Kad god trebaš dozu zena u svom životu, samo baci oko na ovaj divan Instagram.


Play logo

succulentcity

Succulent City najveća je online zajednica sukulenta i kaktusa s gotovo 350 tisuća pratitelja. Osim lijepih fotografija i inspiracije, ovdje možeš pronaći i trikove i savjete o brojnim vrstama kaktusa i sukulenta.earthychildren

Earthy Children profil je koji svojim pratiteljima, njih čak 270 tisuća, pokazuje kako živjeti najzeleniji život. Od prekrasnih spavaćih soba do kupaonica, na ovoj stranici zasigurno ćeš pronaći brojne ideje za svoj dom ili barem uživati u umirujućim prizorima. 


hiltoncarter

Hilton Carter je stilist interijera i biljaka. Na svom Instagramu uvijek pronalazi prekrasne i kreativne načine kako bi ispričao priču s biljkama kroz nečiji dom. olivra.houseplants

Prozračno, umirujuće i ugodno tri su riječi koje opisuju profil Olivra Houseplants. Njihove fotografije pokazuju neke od najljepših domova s biljkama diljem interneta. 


kim.wynn

Kimin Instagram pun je inspirativnih prizora punih zelenila, a njezin profil dokaz je moći biljaka i koliko mogu promijeniti cijeli prostor, naaravno - na bolje. 
huisje.plantje.beestje

Osim što je njezin dom prava mala džungla, Hanneke ima i preslatku mačku koja uživa u ovom zelenilu. Njezin profil pun je različitih nijansi zelene, brojnih različitih listova i ono najljepše - znakova života. 


Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.