Ove urnebesne posude za sukulente savršen su poklon za sve 'ubojice biljaka'

Sukulenti su najjednostavniji i najlakši način postizanja zelenila u doma, a popularni online shop Etsy u svojoj ponudi ima sjajnu kolekciju posuda za biljke za sve uporne vlasnike kojima one ne uspijevaju

Ove urnebesne posude za sukulente savršen su poklon za sve 'ubojice biljaka'

Ništa ne udiše novi život u prostor poput biljke. Biljke su nevjerojatan način osvjetljavanja sobe, ali nažalost, nisu svi rođeni sa zelenim prstom

Image

Mini sukulenti najslađe su sobne biljke koje smo ikad vidjele


Ako se boriš kao 'biljni roditelj', tada su preslatki sukulenti savršeno rješenje za tebe jer potrebni su im minimalna briga, zalijevanje i količina svjetlosti. Naravno, nijedna biljka nije potpuna bez lijepe posude, a posebno cijenimo originalne i jedinstvene poput onih koje smo pronašle na popularnom online shopu Etsy.

Image


(Foto: Etsy/Blooms'N'Rooms)


Naime, ove sjajne posude nalaze se u ponudi brendova If Plants Could Talk i Blooms'N'Rooms, a sve sadrže duhovite citate, fore i dosjetke kako bi motivirale (ili barem nasmijale) nesretne vlasnike biljaka te one koji nisu rođeni s delikatnim vrtlarskom rukom.

Posude iz Blooms'N'Rooms su keramičke, veličine 6.35 cm x 6.35 cm i dolaze u setu od četiri komada, a sve imaju široku lepezu zabavnih slova na vinilu koje će zasigurno donijeti osmijeh na bilo čije lice. 


Image


(Foto: Etsy/If Plants Could Talk)


S druge strane, If Plants Could Talk posude izrađene su od netoksične i izdržljive gline i isporučuju se u različitim veličinama. Motivacijske fore urezane su u svaku glinenu posudu, čime je također zajamčeno da ih nije moguće ukloniti ako su vlažne ili mokre tijekom i nakon pranja.

Image


(Foto: Etsy/Blooms'N'Rooms)


Cijene se kreću od 26 dolara (cca 180 kn) za set od četiri posude i penju se do 38 dolara (cca 264 kn) za veće posude, a ako pitaš nas - apsolutno su genijalan poklon!