Nova linija Miele perilica W1 i sušilica rublja T1

Sponzorirani članak

Nova linija Miele perilica W1 i sušilica rublja T1
Play logo

Nove perilice rublja Miele W1 vrhunski operu rublje za manje od sat vremena zahvaljujući prvom sistemu s integriranim tekućim deterdžentima  za sve vrste i stupnjeve nečistoće rublja.

Perilice rublja Miele W1  kapaciteta su  8kg , najmanje 1600 okretaja u minuti i imaju A+++ ocjenu energetske učinkovitosti. Novost na svim modelima perilica rublja W1 je novi razdjeljivač deterdženta za posebne namjene, aditiva i omekšivača u kapsulama, kao i novi  patentirani saćasti bubanj koji smanjuje potrebu za glačanjem.                                         

Veliko novo tehničko dostignuće je Powerwash sustav zahvaljujući kojem su poboljšani rezultati pranja za najmanje 10%, što potvrđuju i iz vrlo uglednog i nezavisnog WFK instituta u Krefeldu . Ti rezultati se postižu pomoću posebne cirkulacijske pumpe u kombinaciji s posebnim ritmom ispiranja rublja. Druga velika novost je program za pranje QuickPowerWash koji unatoč  trajanju manje od sat vremena pranja,  postiže i  temeljitu čistoću rublja (A razred učinak pranja) . Dvofazni integrirani sustav za raspršivanje tekućeg deterdženta štedi do 30 % deterdženta i prvi je te vrste na svijetu . Nove perilice uz upotrebu inovativnog  Miele  tekućeg  deterdženta UltraPhase 1 i  UltraPhase 2 , postižu izvrsne rezultate pranja bijelog i šarenog rublja.  Miele na tržištu za svoje nove perilice rublja, koje imaju TwinDos sustav ,  nudi  najbolje i najučinkovitije tekuće deterdžente .  U novom  TwinDos sustavu mogu se koristiti također i svi drugi deterdženti drugih proizvođača.

Sve sušilice rublja nove linije Miele T1 imaju kapacitet 8 kg  i opremljene su toplinskom pumpom za veliku energetsku učinkovitost, sve su A+(ili višeg) energetskog razreda. Opremljene su novim Miele SteamFinish sistemom koji pripremi rublje za glačanje, te sistemom FragranceDos koji omogućuje da izborom jedne od 3 vrste mirisa rublje i predivno miriše.

Sve nove perilice i sušilice linija W1 i T1 opremljene su naprednom funkcijom EcoFeedback koja daje informaciju o trenutnoj potrošnji,  a na sušilicama daje i informaciju o začepljenju filtra vlaknima.

I naravno, kvaliteta Miele se nastavlja. I nova generacija perilica sušilica rublja dizajnirana je i testirana za bezbrižnu 20 godišnju upotrebu.

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.