ZA MAGIČNE BLAGDANE

Sinsay božićna ponuda sitnica je bogata - izdvojile smo najslađe komade

Sinsay nas je oduševio svojom raskošnom božićnom kolekcijom, a u njihovoj ponudi može se pronaći sve što je potrebno za kreiranje tople božićne atmosfere unutar doma

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: Sinsay

Blagdanska sezona magični je period koji svi s nestrpljenjem iščekujemo. Okićene ulice, posjeti božićnim sajmovima, mirisi finih slastica i toplih napitaka te druženje s najmlijima samo su neki od mnogobrojnih razloga zbog kojih većina nas toliko voli božićno vrijeme.

Image
Od posuđa do kuglica

Je li prerano misliti o Božiću? Zara Home upravo je 'izbacila' čarobnu božićnu kolekciju

Božićne dekoracije, ukrasi i sve ostale potrepštine koje su neophodne da bi blagdanski ugođaj bio potpun ovih su dana naveliko počeli pristizati u trgovine. Jedan od mnogima omiljenih brendova kad je u pitanju uređenje doma, popularni Sinsay, svoju je blagdansku kolekciju predstavio već početkom jeseni, no svakodnevno svoju ponudu obogaćuju s novim šarmantnim komadima i čini nam se kao da je izbor raskošniji nego ikad.

Image

Ove godine Sinsay se uistinu potrudio i zaista nas oduševio svojom bogatom božićnom kolekcijom, a u njihovoj ponudi može se pronaći sve što je potrebno za kreiranje tople božićne atmosfere unutar doma.

Od sveprisutnih svijećnjaka u obliku kućica, preko simpatičnih šalica s božićnim motivima pa do blagdanskog tekstila, u bogatoj Sinsayevoj ponudi svatko će pronaći ponešto za sebe. Tu su i neodoljivi ukrasi za bor, poput raznih kuglica, keramičko posuđe i božićni vijenci te brojne druge dekoracije kojima je uistinu teško odoljeti.

Image

Unutar Sinsay blagdanskog asortimana mogu se pronaći i pladnjevi za kolače, drveni ukrasi, posuđe u obliku bora... Ponuda je raznolika, a mnogi od ovih komada idealan su izbor i kao božićni poklon.

Ako se nas pita, za božićni ugođaj nikad nije prerano, a u nastavku smo izdvojile čak 20 najljepših komada iz Sinsay Home božićne kolekcije. Sigurne smo da će među njima svatko pronaći neke svoje favorite!

Foto:Sinsay

Božićni ukras u obliku kućice, 7 eur

Image

Drvena posudica, 7 eur

Image

Komplet od 3 kuglice za bor, 3 eur

Image

Jastučnica s blagdanskim motivom, 6 eur

Image

Ukrasni poslužavnik, 3,49 eur

Image

Božićni ukrasi, 3 eur

Image

Uspravni ukras, 7 eur

Image

Komplet pamučne posteljine, 18 eur

Image

Komplet od 2 kuglice za bor, 3,49 eur

Image

Jastučnica s motivima, 4 eur

Image

Dekorativni patuljak, 10 eur

Image

Uspravni ukras, 15 eur

Image

Snježna kugla, 8 eur

Image

Božićni otirač, 6 eur

Image

Poslužavnik, 7 eur

Image

Spremnik za pohranu, 6 eur

Image

Stalak za kolače, 10 eur

Image

Komplet od 2 šalice, 7 eur

Image

Poslužavnik, 7 eur

Image

Poslužavnik, 7 eur

Image

Pogledaj video: Kako postaviti granice?