Na koju visinu postaviti TV na zid?

Kupujete novi TV? Doznajte na koju visinu postavite TV na zid Ako niste sigurni na koju visinu postaviti TV na zid, nekoliko savjeta potražite u nastavku

Na koju visinu postaviti TV na zid?

Novi televizor za vaš dom zasigurno izaziva veliko uzbuđenje, no njegovo postavljanje vjerojatno nikome nije omiljeni dio. Ako sami postavljate televizor, vjerojatno ste se zapitali na koju visinu postaviti TV na zid, a svakako biste prije bušenja trebali doznati sve trikove.

shimmer fallback


(FOTO: PixaBay)

Na koju visinu postaviti TV na zid?
Najbolje mjesto za postavljanje televizora je ono mjesto koje je u ravnini s vašim pogledom u odnosu na ono gdje odlučite da ćete najčešće sjediti. No ako vam treba konkretnija informacija na koju visinu postaviti TV na zid, u većini je domova to najčešće na 110 cm od poda. 

Zapamtite da TV ne postavljate iznad klasičnih kamina jer su pepeo i žar štetni za njega, a izbjegavajte i blizinu velikih prozora jer danja svjetlost može narušavati kvalitetu gledanja. Svakako kod postavljanja uzmite u obzir i vaše navike te na kojem mjestu sjedite dok gledate TV, pa postavljanje prilagodite tome.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.