Maštaš o stolu kao s ovih fotki? Pronašle smo servise za jelo uz koje će i tvoj stol zasjati punim sjajem

Većina nas slaba je na lijepo uređene interijere, a posebno nas vesele mali detalji. Upravo takvi detalji su i šarmantni servisi za jelo koji svaki naš obrok dižu na novu razinu

Maštaš o stolu kao s ovih fotki? Pronašle smo servise za jelo uz koje će i tvoj stol zasjati punim sjajem

Lijepi blagovaonski stol ukrašen dekoracijama, cvijećem i posebnim tanjurima svaku večeru može dodatno uljepšati, a tebi popraviti raspoloženje i podići samopouzdanje. Odraz domaćice njezin je stol pa stoga treba dobro promisliti kakav dojam želiš ostaviti na svoje goste ili na svoju obitelj kada im poslužuješ jelo. 

Image

Vesele boje i prekrasni detalji: Nova H&M Home kolekcija donosi dašak ljeta ravno u naš dom

Kako bi uživanje u ukusnoj hrani bilo potpuno, potrebno je ukrasiti i dekorirati stol, a u tome će ti neizmjerno pomoći zanimljivi setovi tanjura, neobične zdjelice i veliki pladnjevi za posluživanje hrane, kao i neodoljivi kompleti tanjurića za deserte. Poigraj se s uzorcima, motivima i stilovima setova za jelo i oživi svoju blagovaonicu. Od floralnih do morskih uzoraka, u ponudi omiljenih high street brendova možeš pronaći divne dodatke i serije blagovaonskog posuđa iz kojeg će biti pravi užitak jesti.


Iako volimo čistu, minimalističku estetiku kao i povoljne cijene, ponekad poželimo nešto posebnije i unikatnije za svoj interijer. Zato su tu Urban Outfitters, Zara Home i H&M Home koji nas svojim dizajnom posuđa i servisa za jelo ne prestaju oduševljavati. Trenutna sniženja nisu ograničena samo na kolekcije odjeće ovih omiljenih brendova, već i na njihove linije za uređenje doma, pa smo mi izdvojile deset lijepih kompleta zdjelica, tanjurića, šalica, pladnjeva i servisa za jelo kojima je cijena snižena, a koji svojim dizajnom obaraju s nogu. 


Prestani stoga maštati o savršeno dekoriranom stolu i počasti se jednim od ovih servira te pripremi večeru vrijednu pamćenja. 

Zdjela za posluživanje iz H&M Home - 149 kuna

Image

Ručno izrađena i oslikana keramička zdjelica iz Urban Outfittersa - 404 kune

Image

Zara Home set posuđa sa pladnjem - 350 kuna

Image

H&M Home pladanj za posluživanje hrane - 165 kuna

Image

Desertni set šalice i tanjurića za kolače iz Zare Home - 39 kuna pojedinčano

Image

Urban Outfitters oslikani keramički tanjurići - svaki 94 kune

Image

Set tanjura u maslinasto zelenoj boji iz H&M-a - svaki tanjur 82 kune

Image

Zara Home set za jelo s motivom jastoga - 30 kuna svaki komad

Image

Set drvenih izrezbarenih zdjela Urban Outfitters - 465 kuna sve tri zdjele

Image

Zara Home set tanjura bogato ukrašenih floralnim motivom - svaki tanjur 49 kuna

Image