Kreativne ideje kako složiti drva za ogrjev

Ako vas zanimaju ideje kako složiit drva za ogrjev, više počitajte u nastavku

Kreativne ideje kako složiti drva za ogrjev

Drvo za ogrjev, osim što ima funkcionalnu svrhu, može biti odličan estetski dodatak u vašem domu. Ako vam je teško povjerovati, sigurno ćete se predomisliti nakon što pročitate nekoliko kreativnih ideja kako složiti drva za ogrjev u vašem domu.

Kako složiti drva za ogrjev?
Postoji nekoliko načina kako složiti drva za ogrjev, a da istovremeno izgleda estetski primamljivo. Ako imate kamin, u podnožju možete poslagati drva u obliku trokuta te tako postići topao i ugodan ugođaj. Isti efekt možete postići pomoću polica ili drvenih kutija, a osim što će stvoriti poseban ugođaj, drvo za ogrjev bit će vam nadohvat ruke i lijepo složeno na jednome mjestu bez nereda.

Image


(FOTO: Pixabay)

Kreativan način kako složiti drva za ogrjev mogu ponuditi i palete koje se sve češće koriste u dekoriranju doma. Od starih paleta uz malo truda možete napraviti malo postolje za drva. Ako se osjećate ekstra kreativno, za vrijeme blagdana na palete i poslagana drva možete dodati ukrase koji će dodatno upotpuniti dojam.

Čak i ako ništa od navedenog ne možete uklopiti u svoj dom, pokušajte pronaći prazan zid ispred kojeg možete poslagati drva za ogrjev. Slaganje možete započeti u obliku trokuta i završiti na nekoj