Savršena dekoracija

Skandi kućice pravi su hit u uređenju doma ovih blagdana

Šarmantne skandi kućice od keramike najčešće dolaze u bijeloj boji, a unijet će dozu topline i božićnog duha u svaki interijer

pexels-tim-douglas-6210880.jpg
Foto: Pexels

Božić nam je sve bliže pa ako još uvijek nisi ukrasila svoj dom povodom blagdana, sada je za to idealna prilika. Ovih blagdana trendovi u uređenju doma uistinu su raznoliki i vrlo simpatični pa im je baš teško odoljeti.

Image
Omiljena božićna boja

Za ljubitelje tradicije: Najljepša božićna drvca ukrašena crvenim ukrasima

Uz orašare, lampice, vjenčiće i druge trendi ukrase, kao jedna od najpopularnijih dekoracija ovih blagdana istaknule su se šarmantne skandi kućice od keramike koje si zasigurno već i sama primijetila na društvenim mrežama. Izgledaju uistinu prekrasno, a unijet će dozu topline u baš svaki interijer.

shimmer fallback

Pepco, 18 kn

shimmer fallback

Nordic Nest, 190 kn

Keramičke kućice dolaze u raznim zanimljivim oblicima i bojama, no najpopularnije su one u bijeloj boji koje su savršen dekor za cijelu zimu jer upotpunjavaju cozy atmosferu.

Na web trgovini Nordic Nest pronaći ćeš uistinu lijepe kućice danskog brenda Kähler od bijele keramike koje ujedno i reflektiraju svjetlost pa su zaista posebne, no slične skandi kućice možeš pronaći i u brojnim drugim trgovinama za uređenje doma, a ima ih i Pepco – u bijeloj i crnoj boji.

Njima možeš ukrasiti prozore, blagovaonski stol ili pak stolić za kavu u dnevnom boravku. Ideja je uistinu mnogo, samo daj mašti na volju. Ako ti se ove dekoracije sviđaju, no nedostaje ti inspiracije kako ih uklopiti u svoj dom, u nastavku donosimo nekoliko odličnih prijedloga s kreativnih Instagram profila!

Kombiniraj ih s granama ili zimskim biljem

Ovim bijelim kućicama možeš ukrasiti komodu, a uz to možeš dodati i zimsko granje s bobicama ili bilje poput pampasa ili eukaliptusa.

Na prozorima

Bijele skandi kućice vrlo dekorativno izgledaju i na prozorskoj dasci, u kombinaciji s lampicama i girlandama te drugim prigodnim ukrasima.

Kućicama možeš dekorirati i stolić za kavu

Sjajno će izgledati i na stoliću za kavu ili na glavnom stolu u blagovaonici, a možeš od njih napraviti upečatljiv blagdanski aranžman.

Odličan su dekor za police i komode

U kombinaciji s drugim zanimljivim ukrasima, skandi kućice savršen su dekor koji će upotpuniti izgled police ili komode. Možeš ih ostaviti da krase tvoje police čitavu zimu jer ne moraju nužno biti samo blagdanska dekoracija.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.