Kako organizirati špajzu: Mali trikovi za veliku organizaciju

Ako ne volite nered i želite organizirati svoje namirnice, u nastavku pročitajte nekoliko savjeta kako organizirati špajzu

Kako organizirati špajzu: Mali trikovi za veliku organizaciju
Play logo

Špajza je u mnogim stanovima jedna od onih prostora o kojemu se vodi najmanje brige. Zbog svoje namjene špajza može izgledati neuredno i prenatrpano, no to ne mora nužno biti tako. Ako vam je dojadio nered, vrijeme je da naučite kako organizirati špajzu

Kako organizirati špajzu?
Špajze su u većini slučajeva predviđene za čuvanje namirnica i začina te kućanskih potrepština. Bez obzira na to kako je vaša špajza organizirana i raspoređena, uvijek možete unijeti nove promjene koje će prostor učiniti funkcionalnijim i estetski privlačnijim. 

Play logo
shimmer fallback


(FOTO: PixaBay)

Ako preferirate police, jedan od sjajnih načina kako organizirati špajzu su kutije i posude koje će vas praktički natjerati da se držite rasporeda koji sami odredite prilikom preslagivanja jer ćete stvari uvijek vraćati u iste spremnike, a sve će vam biti nadohvat ruke. Radi lakšeg snalaženja na kutije možete staviti i naljepnice koje će vas i vaše ukućane usmjeravati u to što s nalazi unutra. 

Ako koristite ladice, sličnu stvar možete napraviti i s njima, tako da svaku ladicu odredite za određenu grupu namirnica ili potrepština, a ako je potrebno, unutar ladice možete dodati male plastične organizatore koji će dodatno organizirati sve što želite. 

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.