Kako organizirati kupaonicu?

Iako kupaonicu mnogi zapostavljaju kada je uređenje u pitanju, i ona može izgledati itekako lijepo s malo dodataka. Dakle, kako organizirati kupaonicu da bude ljepša oku?

Kako organizirati kupaonicu?

Žene najbolje znaju kako kupaonica vrlo brzo može postati odlagalište svega i svačega. Tu su razne kremice, uređaji za sređivanje, šminka, šamponi itd.., no i njih možete složiti na način da ne stvaraju nered. Evo kako organizirati kupaonicu

shimmer fallback


(FOTO: Pixabay) 

Kako bi vam kupaonica izgledala ljepše, odaberite boje koje će u njoj prevladavati i s njome uskladite ručnike, zastore i tepih. Možete s time uskladiti i koš za smeće ili neke kutije u kojima držite kozmetiku. Važan dio procesa kako organizirati kupaonicu je i čišćenje.

Bacite sve što ne koristite, a ono što koristite sklonite s vidljivih površina da izgleda urednije. Kao i svaku prostoriju u stanu/kući, tako i kupaonicu možete dekorirati iako je svi često ignoriraju. Postavite neku malu sliku na zid, dodajte malenu biljku, svijeće, nešto što će osvježiti prostor. Obavezno uredite ormarić jer svi jako dobro znamo kako zna izgledati. 

Ovo su neki savjeti kako organizirati kupaonicu da bude ljepša. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.