Kada ili tuš? Mi smo za kadu, a i ti ćeš biti kada vidiš ove krasotice

Kade imaju ono nešto romantično u sebi, što do izražaja dolazi u filmovima, a osim toga praktične su, ma koliko većina tvrdila suprotno

Kada ili tuš? Mi smo za kadu, a i ti ćeš biti kada vidiš ove krasotice

Zbog praktičnosti i male kvadrature stanova kade se sve češće izbacuju iz kupaonica, a na njihovo mjesto dolaze tuš kabine. No, je li zaista tuš kabina praktičnija od kade? Ne bismo rekle.

Čak i najmanja kada spasit će te kada ti je potrebna topla kupka da te zagrije, opusti i umiri. Nad kadom ćeš i puno jednostavnije oprati kosu, nego nad tuš kabinom te namočiti i oprati u njoj osjetljivu odjeću.

Image

Voliš se kupati? Pronašle smo mirisne kupke za tijelo u kojima ćeš uživatiVjerojatno ćeš se prije osjećati kao Sophia Loren dok ispijaš čašu vina u kupki ili briješ noge, onako filmski, nego dok to činiš u tuš kabini (ne mislimo na ispijanje vina - to može samo Kramer iz Seinfelda koji je, ako se sjećaš, prao povrće dok se tuširao). Uz to, tuš kabina znači puuuuno kamenca po kabini ili zastore koji se lijepe za tijelo, a kada romantičnu kupku, zgodnog frajera u njoj....U nastavku ti donosimo najljepše kade Instagrama i dodatne argumente da kadu ostaviš gdje joj je mjesto - a to je u tvojoj kupaonici ili ako si usred adaptacije, da se ipak odlučiš za nju.


Ako voliš minimalizam, ova ljepotica je kao stvorena za tebe

Biljke, kada i svijeće - dobitna kombinacija

Crno - bijeli svijet u kupaonici

Napuniš kadu, uđeš u nju i gledaš kroz prozore u krošnje, u ptičice

Kada nemaš kadu, nemaš ni ovakve njuške u blizini, a to je čista šteta!S ovom kamenom kadom i on dolazi ;) Zar zaista želiš tuš?

Kada s pogledom

Ženstveno i nježno - baš poput tebe

Pod tušem ne možeš raditi ove čarobne kupke

Niti možeš piti vino

Ili jesti pizzu ;)

Romantiku smo ostavile kao posljednji argument