Inspirativne priče s potpisom riječkog tima - Stilueta living room

Ne postoje ugodniji trenuci od onih provedenih u dnevnom boravku, a upravo tako se osjećaju i gosti koji iz svih krajeva Hrvatske pristižu u Rijeku

Inspirativne priče s potpisom riječkog tima - Stilueta living room

Stilueta je medij koji se prometnuo kao mjesto kvalitetnih tema, sadržaja i intervjua. Upravo su razgovori uvijek jedan od glavnih aduta riječkog tima, a sada su osvanuli u novom video formatu koji svakog trena možete pratiti iz udobnosti vaših domova.

I sam naziv formata upućuje na toplinu, šarm, ugodu jer ne postoje ugodniji trenuci od onih provedenih u dnevnom boravku, a upravo tako se osjećaju i gosti koji iz svih krajeva Hrvatske pristižu u Rijeku. Ispred kamere nalazi se Marija Mažar, riječka poduzetnica koja naglašava kako joj je komunikacija osnova posla i svih poslovnih aktivnosti, a iza objektiva stoji Marijin suprug Ivor Mažar, što ovaj projekt čini još posebnijim jer govori o spoju privatnih i poslovnih vrijednosti i daje dodatnu autentičnost projektu.

shimmer fallbackProšlog tjedna tako je svoju gastro priču podijelila Michaela Buršić Lisjak koja je s obitelji osmislila prvi Istarski čips od pancete, a u drugoj emisiji gledatelji su uživali u inspirativnoj priči  zagrebačke poduzetnice Kristine Ercegović.

„Smisao ovog formata je gledatelje opustiti, unijeti dobre emocije u njihovu svakodnevicu, inspirirati, educirati. Emisije uvijek nose neku poruku optimizma, korisne su, imaju svrhu, smisao i vjerujemo da će i naši dragi gledatelji uživati u svakoj emisiji baš kao što mi uživamo dok ih stvaramo s velikom ljubavlju i pažnjom.“ Marija Mažar, urednica i voditeljica.

Već najava idućih emisija potvrđuje raznolikost sadržaja i teme u kojima će se mnogi pronaći. U četvrtak, 03. prosinca u 20 sati na društvenim mrežama Stiluete možete pratiti emisiju s dizajnericom Kristinom Burjom, Krie design koja je sasvim iskreno progovorila o modnoj održivosti, ali i načinu kako se brand snašao u ovoj neizvjesnoj godini. U nedjelju, 06. prosinca, za Svetog Nikolu, Stilueta Living Room ugostio je diplomiranu odgajateljicu i spisateljicu Eminu Pršić koja baš na dan koji mališani obožavaju priča o tome kako se kao roditelji postaviti u ovim izazovnim vremenima i kako pomoći djeci da čim manje osjete pandemiju koja utječe na živote svih nas.

shimmer fallbackStudio je opremila Koryna namještaj dok je završni pečat šarmu prostora dala riječka umjetnica Mirna Sišul koja je osmislila tapete, a službena kava Stilueta Living Room sadržaja je Hug&Punch, još jedna priča s Kvarnera koja osvaja Hrvatsku.

Kraj godine traži dodatnu dozu inspriracije, dobrih vijesti i kvalitetnih sadržaja, potražite ih svakoga četvrtka i nedjelje u 20 sati, Stilueta Living Room tek je počeo i nesumnjivo će brzo ući u naviku pratiti hrvatske priče kreirane u Rijeci, Europskoj prijestolnici kulture! Stilueta Living Room pratite na www.stilueta.net i na STILUETA YOUTUBE KANALU.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.