Dezinfekcija doma postala je imperativ, stoga sam uložila u novi parni čistač za podove: Evo kakvim se pokazao na djelu

Crni petak idealna je prilika za pronaći kvalitetan čistač po nižoj cijeni. Nano Rovus jednostavan je za korištenje, prikladan za sve površine i na siguran način uklanja čak 99,9% prisutnih virusa i bakterija

Dezinfekcija doma postala je imperativ, stoga sam uložila u novi parni čistač za podove: Evo kakvim se pokazao na djelu

U zadnje vrijeme se sve više čini kako nas pandemija korone neće tako brzo napustiti, a pogotovo dolaskom hladnijih dana i zime kad se svi virusi pojačano šire. Također, ne možemo ni toliko zračiti prostore, a ni sjediti vani na terasi kafića i uživati u omiljenoj šalici kave bez straha od novog virusa koji nam je svima promijenio živote. A kako se mijenjaju naše životne navike, tako imperativ postaje i čišćenje i dezinfekcija doma. Kako sve više vremena provodimo kod kuće i uživamo u vremenu za obitelj, tako je postalo još važnije da je dom čist. Zato sam odlučila iskoristiti super ponude koje Black Friday nudi i uložiti u novi parni čistač za podove. Bilo mi je bitno da moj novi 'partner' uz čišćenje i dezinficira površine, da se može koristiti i na pločicama, laminatu i parketu, ali i da uklanja viruse i bakterije. Nakon što sam malo proguglala, vrlo brzo sam pronašla pobjednika.
Top Shop Crni petak ima do nevjerojatnih 70% popusta na razne proizvode, a već prije sam isprobala jedan parni čistač iz njihove ponude. Tu sam pronašla točno ono što sam tražila: parni čistač za podove Nano Rovuskoji je još i snižen 25 posto! Parni čistač Nano Rovus prikladan je za upotrebu na svim vrstama površina i, zahvaljujući inovativnoj nano tehnologiji, stvara snažnu suhu paru veličine nano čestica koje učinkovito čiste sve površine: drvo, laminat, pločice, linoleum, kamen ili tepihe niske flore. Para stvara negativne ione koji zatim uklanjaju bakterije i alergene i to na siguran, zdrav i ekološki prihvatljiv način Kako doma imam i dvoje klinaca i mačku, još mi je važnije da se uklone sve bakterije, virusi i dlake. Nano parni uređaj ima snagu 1100 W i učinkovito uklanja opasne bakterije poput Escherichije coli i temeljito sve dezinficira.  Prvo što sam primijetila je da je jako jednostavan za korištenje, samo se na donji dio stavi jedna od dvije navlake koje dolaze s njim: navlaka za tepih ili navlaka za parket. Spremnik za vodu je zapremnine 220 ml i s njim dolazi plastična čašica, a i na čistaču se točno vidi do kuda se može uliti voda sobne temperature. Nakon što se voda zagrije, pruža do 10 minuta upotrebe pare, a spreman je za korištenje nakon 10 sekundi! 
Nano tehnologija proizvodi količinu suhe pare koja ne vlaži previše površinu, pa nema straha od prekomjerne vlage i oštećenja podova. Navlake od mikrovlakana osiguravaju sigurnu upotrebu, iako toplina pare iznosi i do 125 °C, a ovaj praktični uređaj zaista prodire i kroz najtvrđe mrlje. Najbolje od svega je što nisu potrebne agresivne i skupe kemikalije, koje mogu uzrokovati i kožne iritacije, jer Nano Rovus kombinira snagu pare i učinkovito uklanja čak 99,9% prisutnih virusa i bakterija! Lako se koristi, iznimno je jak (para se širi na sve strane i odlično čisti), samostojeći je pa ne moram tražiti mjesta gdje ga nasloniti i kabel je dovoljno dug da ne morate imati previše utičnica u stanu ili kupovati produžne kablove.  Iskreno moram reći da mi je ovaj parni čistač olakšao održavanje doma čistim i uz manje uloženog vremena nego prije, moj dom blista više nego ikad.

Foto: Sven Bulava

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.