Crni petak iskoristite za ugodnije vrijeme kod kuće

Ovog Crnog petka pobrinite se za udobnost i čistoću svog doma

Crni petak iskoristite za ugodnije vrijeme kod kuće

Neizvjesnost koju nam je donijela trenutna epidemiološka situacija uzrokovana koronom utječe i na prioritete prilikom kupovine. Iskoristite popuste do -70% i uložite u proizvode s kojima će vaš život biti kvalitetniji, a svakodnevne navike i obaveze lakše. Čist dom, ugodan san, njega lica i tijela te brža priprema obroka sada su na dohvat ruke po nikad boljim cijenama.

shimmer fallbackMultiFresh vakuumski ekstraktor čuva vitamine i minerale koji su potrebni za jačanje imuniteta. Uložite u svoje zdravlje i kvalitetniju pripremu obroka uz malu pomoć kompaktnog uređaja koji ima funkcije blendera, vakuumskog uređaja te opciju kuhanja i usitnjavanja namirnica. Sada je dostupan uz popust od -33%, po cijeni od 799,40 kn.

shimmer fallbackHigijena i čistoća doma nikad nije bila važnija, a uz pomoć parnog čistača za podove Nano lako dezinficirajte i očistite površine vašeg doma. Inovativna tehnologija čišćenja osigurava maksimalnu učinkovitost pri uklanjanju mrlja, prašine i ostalih nečistoća. Parni čistač je prikladan za upotrebu na svim vrstama površina, a uklanja do 99,9% virusa i bakterija. Snižen je za -25% i dostupan po cijeni od 499,90 kn.

Mjesto na kojem tijekom života provodimo najviše vremena zaslužuje posebnu pažnju, pogotovo ako se već dugo ne možete dobro naspavati.Hipoalergeni nadmadrac Aloe Vera Orthocelli klasični jastuk Ethnic pružit će vam bezbrižnije noći i bolji san.

shimmer fallbackAntibakterijska zaštita nadmadraca sprječava nakupljanje grinja, prašine i stvaranje neugodnih mirisa.  Nadmadrac je sada dostupan uz -55% popusta, već od 427,45 kn. Klasični jastuk Ethnic naručite uz -40% popusta, po cijeni od 119,95 kn.

shimmer fallbackZa njegu svog tijela ne morate napuštati dom. Provjerite odlične proizvode za njegu lica i tijela Wellneo, poput usisne rašpice za stopala s kojom će vaša koža stopala biti savršeno glatka u nekoliko poteza. Snažan usisni sistem rašpice osigurava vam praktičnu upotrebu, bez nereda, sada uz čak -60% popusta, po cijeni od 119,95 kn.

Ali to nije sve… Svi kupci sada mogu iskoristiti i dodatnih -5% popusta za cjelokupni iznos on-line kupovine. Ogrebite se za najbolje ponude na crnipetak.hr iz udobnosti vlastitog doma. 

Ponude povodom Crnog petka iskoriste samo do 30.11.2020.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.