Živjeli!

Totalni hit: Ove godine bor ukrašavamo neodoljivim čašama za vino i koktele

Želiš li svome božićnom drvcu dati dozu luksuza i učiniti ga još svečanijim, okiti ga ukrasima u obliku čaša s vinom, šampanjcem ili koktelom

1600x1200-2dd1533c-38e2-11eb-8306-0242ac15000f (4).jpg
Foto: Etsy

Ako si strastvena ljubiteljica vina i već si odavno nadišla podijele na bijela i crna, a u tvome domu uvijek, ali baš uvijek ima barem boca nekog ti omiljenog, vrijeme je i da blagdanima daš Dionizov pečat.

Image
Mnogi već razmišljaju o Božiću

I u Sinsay su već stigli prvi božićni ukrasi koji su nas oduševili

Ok, radimo sad miš-maš, miješamo kruške i jabuke, grčke bogove i kršćnastvo, no nije vino tek običan alkohol niti asocijacija za bakanalije, ima ono puno dublju simboliku.

Stoga, voliš li vino, nazdravi, ne samo dizanjem čaše, već i kićenjem božićnog drvca s ukrasima u obliku vinskih čaša, punih ili onih koje tek čekaju da budu napunjene. Osim čaša, u našu smo kolekciju najljepših, stavile i plutene čepove s otvaračima, koji simboliziraju neraskidivu prijateljsku vezu te jedan predivni stakleni ukras u obliku boce šampanjca, u koji smo se odmah zaljubile. U nastavku pogledaj jesmo li pronašle štogod za tvoj bor.

Etsy, ukras čaša za šampanjac, 258,00 kuna, 34,26 eura

Predivna ručno rađena, staklena čaša za šampanjac, ukrašena cirkonima. Dolazi u dvije verzije. Cijena je ista,a odnosi se na jedan ukras.

Image
Image

HM, ukras šampanjac, 45,14 kuna, 5,99 eura

Ukras za bor u potpunosti izrađen od stakla, sa zlatnim končićem kojim ćeš ga objesiti na drvce i zdravicom. Za sve ljubiteljice pjenušaca i šampanjaca.

Image

Etsy, ukras za božićno drvce, kuhano vino, 173,56 kuna, 23,03 eura

Vrlo realističan ukras u obliku čaše kuhanog vina sa svim dodacima koji u njega idu - kliničićima, cimetom i narančom. Ako više voliš martini ili gin tonik, i njih možeš naći u kolekciji na Etsy-ju.

Image
Image

Etsy, ukras za bor - čaša vina, 93,70 kuna, 12,44 eura

Elegantni ukras za božićno drvce, čaša, rekle bismo jantarnog vina, s progodnom porukom i končićem za vješanje.

Image

Amazon, ukrasi za bor "boce i čaše", 115,40 kuna, 15,30 eura

12-dijelni set ukrasa za božićno drvce koji sadrži čaše s vinom i boce. Svaki ukras izrađen je od akrilika, matrijala nalik staklu i vrlo je elegantan. Ako ti se sviđaju, zaviri na Amazon.

Image
Image

Etsy, ukras "čaša bordeauxa", 75,29 kuna, 9,99 eura

Ako si radije za čašu crnog, ovoj je savršen ukras za tvoj bor. Pronaći ćeš ga u Etsy web trgovini.

Image

Etsy, ukras "vinski krug", 101,30 kuna, 13,44 eura

Drveni ukras za božićno drvce u obliku snježne pahulje koju čine pune vinske čaše. Ovaj ukras pronaći ćeš u web trgovini Etsy.

Image

Amazon, ukrasi za bor u obliku čepa i vadičepa, 144,50 kuna, 19,18 eura

Tri ukrasa za božićno drvce, izrađena od smole. Savršen su poklon za tvoje prijatelje. Znaš ono kako se kaže: Kao prst i nokat su! Tako ste i vi kao čep i vadičep, zar ne? Ove ukrase pronaći ćeš na Amazonu, a za spomenutu cijenu dobiješ tri komada.

Image

Etsy, ukras sa šaljivom porukom, 191,50 kuna, 25,42 eura

Ukras za boru u obliku vinske čaše s porukom: "Vjeruj mi, znaš plesati", u potpisu - Vino. Izrađen je od keramike,a možeš ga pronaći u Etsy web trgovini.

Image

Amazon, ukras Orašar vinska čaša, 76,70 kuna, 10,19 eura

Ne možeš se odlučiti između bezvremenskih Orašara i kul vinskih čaša na tvome božićnom drvcu? Tko kaže da moraš birati? Spoji ih u jedno! Na Amazonu ćeš pronaći ovaj ukras za jelku.

Image

Etsy, čaše za vino s ukrasnom stapkom, 303,80 kuna, 40,32 eura

Kakv bi to Božić bio da ne nazdravimo iz pravih čaša pa štogod se u njima nalazilo. Zato smo za kraj ubacile i dvije čaše koje su nam se posebno svidjele. U pakiranju su dvije čaše za vino sa staklenim dekorativnim stapkama, s božićnim motivima. Možeš ih pronaći u Etsy web trgovini.

Image