Boho stil u uređenju obožavamo, a ove tapiserije pomoći će ti da ga lako preneseš i u svoj dom

Želiš uz malo preinaka promijeniti atmosferu svog stana? Pronašle smo sjajno rješenje - tapiserije

Boho stil u uređenju obožavamo, a ove tapiserije pomoći će ti da ga lako preneseš i u svoj dom

Dašak veselja i spontanosti u dom je najlakše unijeti sa detaljima i komadima namještaja u boho stilu. Cvjetni i šareni motivi i uzorci, eklektično kombiniranje stilova i boja, stari komadi kombinirani s onim novima, ulovi s buvljaka, mnoštvo šarenih jastučića i drangulija – sve su to ključni elementi boho stila kada govorimo o uređenju interijera.

Najjednostavniji način za opisati boho stil je sjetiti se odjeće koju su nosili američki hipiji krajem 1960-ih godina prošlog stoljeća. Od šarenog nakita, široke prozračne odjeće, pa sve do cvijeća u kosi – hipi stil neobičan je spoj različitih elemenata koji zajedno stvaraju simpatičnu stilsku sliku vedrine i veselja.

Nepretencioznost i spontanost definitivno su glavne značajke bohoa, a u svoj ih dom možeš unijeti dodajući detalje u boho stilu. Unesi u svoj dnevni boravak različite tkanine i teksture, zrcala i zlatne ukrase, a zidove dekoriraj uz nezamjenjive boho tapiserije koje će u tvoj prostor odmah unijeti novi život.


Od odličnih velikih tapiserija napravljenih patchwork tehnikom, pa sve do akvarel ilustracija, danas se mogu pronaći apsolutno sve verzije zidnih tapiserija kojima možeš ukrasiti svoj dom. Iako je internetska ponuda jako bogata, nitko nema više tapiserija koje nam se sviđaju od slavnog brenda Urban Outfitters. Urban Outfitters doista nas svojim interijerima i proizvodima inspirira kako da svoj dom učinimo što ugodnijom i šarenijom oazom, pa smo mi pronašle deset vrhunskih ručno slikanih i vezenih tapiserija koje možeš pronaći na njihovoj web stranici.


Neovisno o tome preferiraš li cvjetne uzorke ili pak iscrtane mape, voće ili leptire – pronašle smo idealne boho tapiserije po svačijem ukusu.

Tapiserija s crtežim u stilu vodenih boja - 193 kune

Image

Velika boho tapiserija za zid - 326 kuna

Image

Jednostavna tapiserija s crtežima citrusa - 126 kuna

Image

Romantična tapiserija s mjesecom i cvijećem - 259 kuna

Image

Velika izvezena tapiserija za zid - 326 kuna

Image

Uska oslikana tapiserija idealna za hodnike - 193 kune

Image

Tapiserija s fotografijom planina i šuma - 326 kuna

Image

Floralna tapiserija s izvezenim elementima - 259 kuna

Image

Tapiserija u nježnim ružičastim i ljubičastim tonovima - 193 kune

Image

Velika zidna tapiserija s ručno iscrtanom kartom svijeta - 326 kuna

Image