Balkon naše čitateljice Ivane iz Karlovca, ovoga tjedna dobio je titulu najljepšeg

Čitateljica žene.hr, Ivana Radeka iz Karlovca svoj je balkon uredila tek nedavno i to u vrijeme korone. Postao je savršeni kutak za druženje s prijateljima

Balkon naše čitateljice Ivane iz Karlovca, ovoga tjedna dobio je titulu najljepšeg

Već nekoliko tjedana na našoj Facebook stranici tražimo najljepši balkon. Ovaj put titulu je odnio onaj naše čitateljice Ivane Radeke iz Karlovca.

"Drago mi je da Vam se svidio moj balkon. Inspiracija je došla sama po sebi, usred korona karantene. Već dvije godine gledam u taj prostor koji sa sve četiri strane ima stakla i nikako nisam mogla doći na ideju što bi. S obzirom na to da sam bila kod kuće skoro dva mjeseca pregledala sam sve stranice s namještajem, Pinterest i grupe na Facebooku kako bih skupila ideje", rekla nam je Ivana. I doista, čini se kako je uspjela naći sve potrebne informacije i urediti svoj kutak, baš tako da plijeni poglede. 

Image
Image

Prekrasna oaza naše čitateljice Nikoline ovotjedni je pobjednik izbora za najljepši balkon


"Pri uređenju sam se vodila željom da to bude moj kutak za odmor i kavu s prijateljima. Obožavam biljke i svako malo kupim novu tako da sam skupila već zavidnu kolekciju", kaže Ivana koja zbog posla, odnosno vodi svoj obrt, nema puno vremena za odmor. 

Image"Moj balkon je zato vikendom moja zen oaza", i doista vjerujemo Ivani jer bi i mi voljeli uživati na jednom takvom ukusno uređenom balkonu.