Sitnice koje puno znače

Poklončići do 100 kuna: Spas u zadnji čas ako si zaboravila nekome kupiti dar

Do Božića je ostalo tek par dana, a ako si se u zadnji čas sjetila da si dragoj osobi zaboravila kupiti poklon - mi imamo deset prijedloga što da im pokloniš, a da pri tome ni ne isprazniš pretjerano novčanik.

juliana-malta-YwutubGmzSU-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Vrijeme darivanja traje već neko vrijeme no svoju će kulminaciju doseći za Božić. Tjednima tako planiramo što pokloniti najmilijima, obitelji, prijateljima, partnerima... No u moru obaveza koje uključuju pečenje kolača, obilazak trgovina, svakodnevne obaveze i motanje poklona može nam se potkrasti i greška da zaboravimo na nečiji poklon! Doobro je tako znati da postoje i jeftina, a jako slatka rješenja za darove kupljene u posljednji čas.

Image
Vodič za mirisne darove

Do 300 kuna: Parfemi za nju i njega kao idealan dar pod bor

Naime, mi smo pronašle deset jako simpatičnih i slatkih poklončića čija vrijednost ne prelazi 100 kuna, a koje bi svatko volio pronaći ispod bora. Sve ih pronađi u nastavku i inspiriraj se za kupnju u posljednji tren.

Kofer. - Hendrick's gin kuglica - Crveni papar - 90 kuna

Plastična prozirna kuglica za bor koja je ujedno i poklončić oduševit će svakoga, a u ovom izdanju osobito ljubitelje gina.

shimmer fallback

Selectedd.hr - Rhoeco čajevi - 99 kuna

Pet izuzetnih mješavina biljnih čajeva konceptualno povezanih s prirodom i napravljenih kao izraz složenosti ekosustava. Čajevi su apsolut prirode: bez kofeina, bez okusa, zaslađivača ili bilo kojeg drugog oblika dodataka.

shimmer fallback

Selectedd.hr - Get Shit Done - notes za veću produktivnost - 90 kuna

Get Shit Done Notes je savršen poklon za sve koji žele organizirati svoj život. Ovaj planer je A5 formata iz razloga da ti uvijek bude pri ruci. Pametno dizajniranih 48 stranica pomoću kojih učiš, vježbaš i usvajaš vještinu fokusiranja i strukturiranja misli i aktivnosti .

shimmer fallback

Vrsna čokolada - Pistacije i ružine latice - 35 kuna

Fina mliječna ručno rađena čokolada s posipom aromatične ruže i hrskavog ukusnog pistacija. Ova čokolada usklađuje odmjerenu senzaciju koju postižu aromatični i profinjeni spoj ruže i pistacija.

shimmer fallback

Zara parfem - Rose Marshmallow Candy - 99,90 kuna

Toaletna vodica voćnog mirisa koja dolazi u preslatkom pakiranju koje asocira na bombon.

shimmer fallback

Max Factor Masterpiece Nude Palette - 91,35 kuna

Paleta sjenila za oči Max Factor Masterpiece Nude Palette nudi osam prirodnih nijansi u boji kože, koje se međusobno mogu odlično kombinirati. Izbor se kreće od vrlo svijetlih tonova sve do zagasitih boja pa ova paleta može poslužiti za kreiranje suptilnog dnevnog izgleda i izražajnijeg večernjeg looka.

shimmer fallback

Kavantura - Zimska kavica - 39 kuna

Limitirano zimsko izdanje mješavine kava bogatog je i aromatičnog okusa. Vrećica sadrži najkvalitetnije sorte arabike i robuste iz Brazila, Ugande i Indije. Zimska kavica pakirana je u vrećice od 150g.

shimmer fallback

Smile Concept Store - Čarape - Pretzel - 94,78 kuna

Slatke čarape dodat će nešto posebno svakom outfitu. U simpatičnoj ambalaži u obliku pereca nalazi se par čarapa koji su savršen poklon za samu sebe ili tvoje najbliže prijatelje.

shimmer fallback

Smile Concept Store - Knjiga - The Little book of drinking games - 81,99 kuna

Čitanje te zabavlja i opušta istovremeno? Ova pažljivo odabrana književna zbirka igara koje uključuju ispijanje alkohola zasigurno će ti uljepšati slobodno vrijeme, a i dobro poslužiti tijekom svih blagdanskih partyja i domjenaka.

shimmer fallback

Pepco pulover s motivom soba - 70 kuna

Božićna vesta za sve blagdanske prigode mora se naći u tvom ormaru.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.