Knjiga tjedna

Darujemo knjigu 'Šetač knjiga'

Ovaj tjedan možeš osvojiti 'Šetač knjiga' - pravi 'feel good' roman i emotivnu priču o svemu što ljude povezuje, a knjige čini tako čudesnima.

šetač knjiga_znanje.JPG
Foto: Znanje

Pisana će riječ zauvijek ostati, jer postoje stvari koje se drugačije ne mogu izraziti.

Uvečer nakon radnog vremena, u šetnji pitoresknim gradskim ulicama, knjižar Carl Christian Kollhoff svojim posebnim mušterijama donosi knjige kući. Jer ti su ljudi za njega poput prijatelja, a on je njihova veza s vanjskim svijetom.

Kad Kollhoff neočekivano izgubi posao, bit će potrebna moć knjiga i jedne devetogodišnje djevojčice da svi, pa i sam Carl, pronađu hrabrosti prići jedni drugima…

Image

Recenzije:

      O autoru:

      Carsten Henn rođen je 1973. godine u Kölnu. Osim što je pisac, vinski je i gastro kritičar. Glavni je urednik časopisa o vinu Vinum. U St. Aldegundu na rijeci Mosel posjeduje strmi vinograd sa starim sortama rizlinga, koji sam obrađuje. Kad nije posvećen svojoj kulinarskoj strasti, u potrazi je za novim radostima za nepce.

      Ovaj divan roman može biti tvoj. Sve što trebaš je objasniti zašto ga baš ti zaslužuješ. Je li ova knjiga baš za tebe ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor!

      Prijaviti se možeš do ponedjeljka, 2. siječnja u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu.

      Sretno!

      Uskoro ćemo objaviti dobitnice