Knjiga tjedna

Darujemo knjigu: 'Ljubavna obmana u Španjolskoj'

Ovaj tjedan možeš osvojiti pravu književnu poslasticu za sve obožavateljice romantičnih komedija

ljubavna obmana_znanje.png

U vrućem New Yorku Catalina Martín očajava u potrazi za pratnjom na sestrino vjenčanje. Naročito nakon što se njezina mala, bezazlena laž o američkom dečku izmakne kontroli. Jer sada će ga svi uzvanici, pa i njezin bivši sa svojom zaručnicom, željeti upoznati.

Preostaju joj četiri tjedna da pronađe nekoga spremnog prijeći Atlantik i sudjelovati u obmani. Let od New Yorka do Španjolske nije kratak, a njezinu neobuzdanu obitelj neće biti lako nadmudriti.

Aaron Blackford, visok, nadasve zgodan i pristupačan kolega tada ponudi svoju pomoć. Ali radije bi odbila, jer nikad nije upoznala razdražljivijeg, temperamentnijeg i nepodnošljivijeg muškarca.

Pritisnuta beznađem i vremenom, Catalina prihvaća da joj je Aaron najbolja, ali i jedina opcija.

I baš tada Aaron odjednom otkriva svoje pravo lice.

RECENZIJE:

»Romantična priča uz koju ćete izgarati od iščekivanja i ostati njome opčinjeni i nakon posljednje stranice.« – Cosmopolitan

»Pred vama je sve što ste ikad željeli od ljubavne priče.« – Helen Hoang

»Elenin prvijenac pršti kemijom! Španjolski ambijent i ludorije Linine obitelji oduševit će obožavatelje romantičnih komedija.« – Publishers Weekly

»Savršen ritam, nevjerojatni likovi i vrtoglava privlačnost.« – Business Insider

O AUTORICI:

Elena Armas španjolska je spisateljica, samozatajna i beznadna romantičarka te na veliko užasavanje gospodina B.-a ponosna sakupljačica knjiga. Autorica je romana Ljubavna obmana u Španjolskoj, bestselera New York Timesa i USA Todaya, i njegova nastavka The American Roommate Experiment. Nada se da će vam uz njezine priče srce brže zakucati, dlanovi se oznojiti, a obrazi zarumenjeti, što će i druge natjerati da zavire.

Ovaj sjajna ljubavna priča može biti tvoja. Sve što trebaš je objasniti zašto baš ti zaslužuješ ovu knjigu. Je li ona baš za tebe ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor!

Prijaviti se možeš do ponedjeljka, 13. ožujka u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice