Darujemo 'Putovanje Velikog Pande i Sićušnog Zmaja'

Ovaj tjedan možeš osvojiti nastavak megauspješnice Veliki Panda i Sićušni Zmaj, britanskog pisca Jamesa Norburyja

zmaj11.jpg

Riječ je o novom poglavlju priče o neobičnim, odanim prijateljima koji su oduševili i nadahnuli čitatelje diljem svijeta svojom porukom dobrote, nade i ustrajnosti. Iznimka nisu bili ni domaći čitatelji, pa je tako Veliki Panda i Sićušni Zmaj od svog objavljivanja među najprodavanijim naslovima u hrvatskim knjižarama. 

Putovanje Velikog Pande i Sićušnog Zmaja ilustrirano jednako šarmantno i toplo  poput originalne uspješnice, namijenjeno je svim dobnim skupinama i istovremeno donosi drevnu mudrost i utjehu.

A ovaj put priča počinje kad, usprkos udobnom životu u njihovu hramu visoko u planini, Sićušni Zmaj shvati da osjeća nezadovoljstvo. Zbog toga s Velikim Pandom odluči krenuti na put, u nove i daleke predjele.

Nailazeći na opasnosti i izazove, zajedno nauče da je sve što im treba već u njima samima i da je promjena, iako ponekad zastrašujuća, moguća te da vodi nečem boljem…

Ovo posebno djelo pisca i likovnog umjetnika može biti tvoje.

Sve što trebaš je objasniti zašto je baš ti zaslužuješ. Je li ova knjiga baš za tebe ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor.

Prijaviti se možeš do srijede, 19. listopada u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice