'HELL'S KITCHEN'

Crveni u problemima? Vehid okupio tim pa prozvao pojedince

Prva ovotjedna epizoda showa 'Hell's Kitchen Hrvatska', koja je na rasporedu sutra od 21.15 sati na RTL-u, donijet će neočekivan kraj dana i veliku svađu crvenog tima u kojoj će glavnu ulogu imati inače staloženi kandidati

HK - Vehid.PNG
Foto: RTL

Prva ovotjedna epizoda showa 'Hell's Kitchen Hrvatska', sutra od 21.15 sati na RTL-u, donijet će neočekivan kraj dana i veliku svađu crvenog tima u kojoj će glavnu ulogu imati inače staloženi kandidati.

Crveni tim se kroz show od samog početka nametnuo kao onaj koji je tim u pravom smislu te riječi, koji inzistira na suradnji i koji se odlično slaže, kako u kuhinji tako i izvan nje, što ih je dovelo do mnogih pobjeda i ujedno znatno uspješnijih servisa za goste. Naime, u izazovima pripreme večere u restoranu plavi tim uspio je gostima poslužiti sva jela samo jedan put, a crveni su čak tri puta iznijeli večeru i poslužili kako sva svoja, tako i preostala jela plavog tima.

Chef Gretić više je puta istaknuo kako je lijepo gledati njihovo zajedništvo, a i sami su kandidati, svjesni da je upravo to njihova najveća snaga, kazali: „Pomažemo si koliko možemo... Mislim da je to naš forte“.

S druge strane, plavcima se gotovo od samog početka najviše zamjera nedostatak komunikacije i timske igre, a Chiara i Sara zaključile su: S druge strane, plavcima se gotovo od samog početka najviše zamjera nedostatak komunikacije i timske igre, a Chiara i Sara zaključile su: S druge strane, plavcima se gotovo od samog početka najviše zamjera nedostatak komunikacije i timske igre, a Chiara i Sara zaključile su: S druge strane, plavcima se gotovo od samog početka najviše zamjera nedostatak komunikacije i timske igre, a Chiara i Sara zaključile su: ''Moramo čuvati leđa jedni drugima, to nas očigledno razlikuje od plavih''.

Image
Foto: RTL

Prošli je tjedan timove iznenadio dolazak novih kandidata. Plavci su bili pomalo sumnjičavi prema njima, dok su crveni Milenu i Anela prihvatili objeručke, kao da su s njima od prvog dana.

No novi tjedan u 'Hell's Kitchenu’ pokazat će da i među naizgled složnim crvenima rastu tenzije, a raspravu će pokrenuti kandidat od kojeg bi malotko to očekivao!


Naime, inače staloženi Vehid svoje će crvene pozvati u spavaonicu te započeti govor.

„Mislim da sam bio jako fer prema svima od prvog dana ovdje. I mislim da neke stvari nisam zaslužio od nekih ljudi iz ovog tima, pogotovo da se to širi na drugi tim, pa da ja to saznajem od drugog tima. Ja bih volio da se taj netko sam prepozna ili da odmah kažemo tko je“, obznanit će vođa crvenih na iznenađenje svih.

A kad se otkrije koga smatra krivim za širenje tračeva o vlastitom timu, krenut će najveća svađa crvenih dosad, u koju će se uključiti čak i dio plavaca kako bi pomogli riješiti pomutnju i otkrili tko laže, a tko govori istinu.

„Ako netko želi ići u plavi tim, može slobodno zamoliti chefa Gretića da ga se prebaci tamo... Mislim da trebaju još fasade neke pasti. Nisu svi iskreni od starta“, zaključit će Chiara.

Što se dogodilo crvenima, koga je to optužio Vehid i može li tim koji krasi sloga riješiti svoje nesuglasice ili će ih svađa poljuljati u izvršavanju novih izazova, gledatelji će doznati već sutra od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi showa 'Hell's Kitchen Hrvatska'. Nova epizoda dostupna je i 24 sata ranije na streaming platformi Voyo.