USKORO NA EKRANIMA

Čarobni krajolici za najljepši početak sociološkog eksperimenta zvanog 'Brak na prvu'

Na RTL-u uskoro počinje prikazivanje nove sezone sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', kada će potpuni stranci koje su odabrali stručnjaci stati jedan pored drugog i pred matičarem se zavjetovati na ljubav

BNP4_2.jpg
Foto: RTL

Četvrtu sezonu otvorit će šest prekrasnih svadbi i dvanaest odvažnih pojedinaca koji su spremni pronaći ljubav, a među brojnim novostima svakako treba istaknuti da su neki parovi uživali u medenom mjesecu i izvan granica Lijepe Naše! Tako su se neki mladenci zaljubljivali gledajući predivne krajolike Istre, Zagorja i Slavonije, a neki bili očarani slovenskim Bledom i Vogelom te čarobnom Italijom, gdje su u Trstu i Veneciji doživjeli prve ljubavne iskre!

„Istarski dvorac Belaj očarao nas je svojom bajkovitošću, a romantična Venecija također je dala svoj obol prekrasnim kadrovima kojim se ponosi ova sezona“, rekla je kreativna producentica 'Braka na prvu' Ivana Šimac te otkrila da je na projektu radilo oko 80 ljudi, a snimalo se dva mjeseca s deset kamera.

Image
Foto: RTL

Važan dio vjenčanja uvijek je i glazba, koju u 'Braku na prvu' biraju mladenci, a najveća pozornost usmjerena je na odabir pjesme za prvi ples. Kako se mladenci ne poznaju i ne mogu pregovarati prije vjenčanja o samo jednoj pjesmi za prvi ples, jedino je pravedno dopustiti da se odsviraju dvije pjesme. Tako mladenkin odabir uglavnom bude svira prvi, a zatim se pusti i mladoženjina pjesma da bi se tijekom slavlja puštale pjesme koje su mladenci unaprijed poslali produkciji.

Ove je sezone u sociološkom eksperimentu sudjelovalo oko 600 kandidata koji su odradili casting; razgovarali sa stručnjacima Ivom Stasiow, Sanelom Kovačević Nelly te Borisom Blažinićem, koji su izradili njihove profile te naposljetku spojili parove za koje smatraju da imaju šansu za ljubav.

Image
Foto: RTL

„Zajednički rad iskusnih stručnjaka u području problematike odnosa i partnerstva temelj je 'Braka na prvu' i zbog toga taj show ima puno veće šanse za uspjeh. To je sociološki eksperiment, dakle, postoje varijable koje su uključene u procjenu uspješnosti dvoje samaca u bračnoj zajednici. Cijeli je tim posvećen tome da spoji dvoje ljudi koji zaista imaju realne predispozicije da postanu par“, rekla je Ivana Šimac te zaključila: „Ljubav nije lako pronaći ili prepoznati u stvarnom životu, a pogotovo u televizijskoj emisiji, tako da opstanak parova tijekom naše četiri sezone dobiva na važnosti. Svaka je sezone dosad iznjedrila par koji je odlučio nastaviti svoju priču izvan showa. Zasad vam nećemo otkrivati je li i četvrta sezona nastavila tim putem, ali reći ćemo samo - nećete biti razočarani.“

Četvrtu sezonu sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' gledajte uskoro na RTL-u!

Image
Foto: RTL