Brak na prvu

Bračna putovanja za neke će biti burna, a druge zbližiti: 'Jedva čekam da opet ostanemo sami i nastavimo gdje smo stali'

Nakon raskošnih i bajkovitih ceremonija te zabave s obitelj i prijateljima, vrijeme je da parovi iskuse prve čari zajedničkog života – odlazak na bračno putovanje!

Dario i Petra u krevetu.JPG

A osim adrenalinskih aktivnosti koje se nekima baš i neće svidjeti, parovi će se upustiti u iskrene i intimne razgovore o bivšim partnerima, očekivanjima i ljubavi.

Marko će priznati da se između njega i Andree razvija i seksualna kemija, a Manuela kako ima osjećaj da je s Tihomirom već sto godina u braku.

Hedviga i Zoran i dalje će uživati u vremenu provedenom skupa, uz kemiju koja se vidi iz aviona.

''Jedva čekam da opet ostanemo sami i nastavimo gdje smo stali’’, otkrit će Zoran.

A dok jednima napreduje odnos, drugima stagnira. Saša će odbijati svaku komunikaciju s Bojanom, a nakon fijaska na veslanju i večer će završiti burno.

''Nismo kompatibilni i nikad nećemo biti! Ne želim biti ovdje s tobom'', vikat će Saša, dok će Bojan priznati kako je vrijeme za intervenciju eksperata.

Petrin i Darijev odnos sve je bolji, a iskreni razgovori o bolnim temama pomoći će im da se još više upoznaju pa će mu Petra čak dopustiti da noć provedu spavajući u zajedničkom krevetu, a drugo jutro on će joj prirediti posebno iznenađenje koje nije očekivala!

''Oduševio me'', priznat će.

Tko će biti raspoložen za intimna priznanja, a tko za svađu, a tko za romantiku, gledatelji će doznati već od  21.15 sati u showu 'Brak na prvu', samo na RTL-u.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.