Nježno i lijepo

Božićna drvca od tila: Čarolija koju možeš lako sama napraviti

Ovo prekrasno drvo nije sam lijep dodatak tijekom božićnih blagdana, može se koristiti i na vjenčanjima jer izgleda kao da je izašlo iz bajke

BeFunky-collage.jpg
Foto: www.theapollobox.com

Božić je vrijeme kada najviše uživamo u toplini doma i ukrasima, a jelka je najljepši dio u našem domovima. Iako većina ljudi obožava tradicionalni zeleni bor, ipak posljednjih godina možemo vidjeti i sve više varijanti umjetnog bora. Ove godine se na društvenim mrežama pojavilo nešto potpuno novo i posebno - božićno drvce od tila. Da, da pomalo neobično, ali jako romantično drvo u potpunosti sastavljeno od traka tila.

Svjetlucava tkanina koja se koristi u vjenčanicama i velovima sada se koristi za izradu ovih elegantnih, nježnih stabala. Dovoljno je na Instagramu upisati #tullechristmastree i pronaći ćeš jako puno varijanti ovog lijepog drvca. Kada ih vidimo pomislimo kako su izašli iz bajki i da bi Pepeljuga upravo kod kuće imala ovako božićno drvo.

Postoje manja i velika stabla od tila, pa je moguće izraditi i manje drvo koje će biti ukras u domu i donijeti nježnost, a prava božićna zelena jelka i dalje može biti prava zvijezda. U sljedećem videu možeš vidjeti kako izraditi ovo nježno drvce koje možeš imati i narednih godina. Ovaj vodič svakako će ti pomoći da izraziš svoju kreativnost!

No, ako baš nemaš vremena za izradu ovog lijepog drvca, a jako ti se sviđa možeš ga i kupiti. Web stranica Apollo Box trenutno prodaje prekrasna božićna drvca od tila dostupna u šest različitih nijansi ružičaste. Ova drvca mogu biti šarmantan dodatak u dječjoj ili spavaćoj sobi. Drvce od tila može se ukrasiti laganim i nježnim ukrasima kako bi bilo još ljepše. No, ovo prekrasno drvo nije sam lijep dodatak tijekom božićnih blagdana, može se koristiti i na vjenčanjima jer izgleda kao da je izašlo iz bajke.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.