Borislav pokazao šesticu: 'Meso je bilo presuho i sve je bilo neslano'

U 'Večeri za 5 na selu' danas je domaćin bio najmlađi ovotjedni kandidat Karlo, a ekipa iz Garešnice i okolice sastala se u Kutini.

Karlo Hojka.PNG

Domaćin je gostima pripremio predjelo naziva Svačina, glavno jelo Rok rok i desert Bakine činkice. Na kraju večeri Karlo je bio zadovoljan jelima koja je pravio prvi put, dodao je da je još mlad i uči se kuhanju, a bio je zadovoljan i atmosferom. No gosti su ipak bili zahtjevniji; predjelo im je bilo neslano, svinjski kare bio suh i tvrd, bukovače također nisu oduševile, a desert je svakako mogao biti slađi. Karlo je osvojio 32 boda i zauzeo posljednje mjesto.

shimmer fallback

Gosti su se pozdravili s domaćinom, koji je bio dobro raspoložen i ponudio ih je sa šljivovicom i višnjevcem. „Naravno, morao sam tražiti duplu dozu, bio sam žedan“, komentirao je Jurica, a ubrzo su svi ušli u kuću i počeli s predjelom.

shimmer fallback

Domaćin je za predjelo poslužio namaze od špeka i čvaraka uz kruh. „Prvo što sam probao nije bilo uopće slano, a drugo je bilo u redu“, rekao je Borislav, a Ljiljana je komentirala isto - namaz sa špekom joj je bio fin, a s čvarcima neslan. Mirni su se svidjela oba namaza, kao i Jurici koji je samo dodao kako bi bilo bolje da je špek bio domaći.

shimmer fallback

Za glavno jelo domaćin je poslužio svinjski kare umotan u sir uz njoke i umak od bukovača uz salatu od matovilca. „Već viđeno, ništa što bi izazvalo oduševljenje“, rekao je Borislav i prije nego što je kušao jelo. „Meni je glavno jelo okusom bilo super“, rekla je Mirna, Jurici je također bilo dobro, no ne i ostalima. „Meso presušeno, umak neslan, njoke neslane“, rekao je Borislav, a Ljiljana je dodala da je meso bilo i tvrdo.

shimmer fallback

Palačinke s orasima i vinskom pjenicom Karlo je poslužio za kraj večere. Mirni su palačinke bile dobre, ali joj je umak bio kiselkast, falilo joj je šećera. „Meni je žao tog vina, bolje da je meni stavio“, rekao je Jurica. „Da nije bilo tog vina u desertu, pojela bih ga s guštom, ali mi je to vino baš smetalo“, rekla je Ljiljana, a Borislav zaključio da je trebalo biti mrvicu slađe.

shimmer fallback

Nakon malog znaka pažnje s harmonikom je stigao Ivan Krizmanić, pobjednik jedne od sezona 'Večere za 5 na selu'. Red pjesme i plesa i uslijedilo je ocjenjivanje. Mirna jedina nije imala prigovora i dala je desetku, a ostali kandidati su bili kritičniji. „Nadao sam se boljoj svinjetini, bila suha je i nisu to bili moslavački popečci, a i ubio mi je vino u palačinkama“, rekao je Jurica koji je dao ocjenu osam, a slično je razmišljala i Ljijana pa je isto dala osmicu dok je najstroži bio Borislav koji je dao ocjenu šest uz objašnjenje: „Meso je bilo presuho i sve je bilo neslano, palačinke su bile relativno u redu.“

shimmer fallback

U završnici kuha najveći kritičar tjedna Borislav, a čime on planira oduševiti goste - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.