Blokiranje Facebook profila

Blokiranje Facebook profila danas je postala svakodnevna stvar, posebno ako vas osoba koju želite blokirati na bilo koji način uznemirava

Blokiranje Facebook profila

Facebook je još uvijek jedna od najpopularnijih društvenih mreža u svijetu i mjesto gdje svakodnevno virtualno možemo biti sa svojim prijateljima ili kolegama s posla. Međutim, što ako nekoga na Facebooku želite blokirati? Da bismo vam u tome pomogli, donosimo vam savjete za blokiranje Facebook profila.

U slučaju da ne želite da neka osoba vidi vaše objave na Facebooku ili vi jednostavno ne želite vidjeti njezine, idealno rješenje je blokiranje Facebook profila.

Facebook nudi opciju blokiranja onih osoba odnosno profila, za koje ne bismo željeli da vide naše objave. 


Staviti nekoga na listu blokiranih Facebook profila nije komplicirano, a za to je potrebno samo nekoliko klikova.

Blokirati možemo osobu koja nam je prijatelj na Facebooku, ali moguće je i blokiranje Facebook profila osobe koja nam nije među prijateljima. 


Sve što treba napraviti je u tražilicu upisati ime i prezime osobe koju želimo blokirati, otići na njezin profil i odabrati opciju blokiranja. Uz blokiranje Facebook profila , pojavit će  se i opcija prijavljivanja, u slučaju da nas osoba koju blokiramo na bilo koji način uznemirava.

U postavkama uvijek možemo provjeriti koga smo sve blokirali te ih kada god poželite možemo odblokirati. Postupak za blokiranje Facebook profila gotovo je jednak kao odblokiranje istoga.