NOVI SHOW

Bila je farmerica u 'Ljubav je na selu', a sada je čekaju izazovi 'Hell's Kitchena': ‘’Iz takta me može izbaciti lijenost kolega’’

Među 18 šarolikih kandidata s kulinarskim iskustvom iz cijele Hrvatske koji već naveliko kuhaju na setu novog RTL-ova showa 'Hell's Kitchen Hrvatska', koji s emitiranjem kreće u srijedu, 31. siječnja, našla se i simpatična 38-godišnja Istrijanka, gledateljima dobro poznata

HK - Marjana Tikel-2.jpg
Foto: RTL

Među 18 šarolikih kandidata s kulinarskim iskustvom iz cijele Hrvatske koji već naveliko kuhaju na setu novog RTL-ova showa koji s emitiranjem kreće u srijedu, 31. siječnja, našla se i simpatična 38-godišnja Istrijanka, gledateljima dobro poznata.

Naime, 2014. godine, u petoj sezoni omiljene RTL-ove emisije 'Ljubav je na selu' Marjana Tikel IZ Špinovaca pokušala je naći svoju srodnu dušu, i to kao jedna od rijetkih farmerica! Tada 28-godišnjakinja, osim potrage za princem na bijelom konju, ostatku Lijepe Naše željela je predstaviti svoju Istru i sve njezine ljepote, ali i miran seoski život.

Ljubav među kandidatima koji su joj tada pisali nije pronašla, no sada, točno deset godina kasnije, ponovno staje pred kamere, i to u uzbudljivoj atmosferi profesionalne kuhinje showa 'Hell's Kitchen Hrvatska', gdje će pokušati pokazati gastro znanje, vještinu i kreativnost, izvršiti sve izazove chefa Gretića i odnijeti pobjedu!

Marjana kuha od svoje 15. godine, a ljubav prema kulinarstvu usadila joj je majka od malih nogu. Godinama je radila u obiteljskom restoranu, a sada ima vlastiti obrt i radi kao privatna kuharica, a to joj je, kako kaže, i jedno od najvećih postignuća u životu.

''U svom poslu najviše volim dinamiku, kada gosti uživaju u kušanju hrane te isprobavanje novih recepata i tehnika'', ističe ova simpatična Istrijanka te dodaje, ''Iz takta me mogu izbaciti lijenost i neorganiziranost kolega''.

Image
Foto: RTL

Marjana ističe kako najviše voli pripremati lokalne istarske i mediteranske specijalitete te jela s tartufima.

''Odlike vrhunskog chefa po meni su čvrst karakter, autoritet, razumijevanje i poštovanje prema osoblju'', ističe kandidatkinja 'Hell's Kitchena' kojoj je omiljeni kuhar Jamie Oliver.

U show se odlučila prijaviti jer želi pokazati sve što zna i može, doživjeti novo iskustvo, naučiti nove stvari te upoznati različite ljude koji s njom dijele istu ljubav.

Smatra da joj je u kuhinji najveće prednosti organiziranost i brzina, a mana tvrdoglavost. Ne boji se kritike te smatra da joj, ako je konstruktivna, itekako može pomoći da u svom poslu bude još bolja.

U slobodno vrijeme Marjana voli boraviti u prirodi, a branje šumskih plodova i lov na tartufe samo su neki od njezinih hobija.

Kako će se snaći u vrelini kuhinje showa 'Hell's Kitchen Hrvatska', hoće li se dobro slagati s ostatkom kandidata i kako će reagirati na brojne dinamične izazove koji je čekaju? Novi uzbudljivi show na rasporedu je već od srijede, 31. siječnja na RTL-u, a dan ranije bit će dostupan na platformi Voyo.

Image
Foto: RTL