Kako početak nove godine

5 dobrih jesenskih odluka zbog kojih ćeš se osjećati sjajno tijekom zime i proljeća

Rujan i jesenski period je najbolje vrijeme za preispitivanje rutine, prilagođavanje navika i osvježenja u životu, a zbog takvih promjena i uspjeh će lakše doći u život

pexels-agafonova-photo-5477855.jpg
Foto: Pexels

Zaboravi na novogodišnje odluke i veliko proljetno čišćenje! Kada bolje razmislimo svi preispitujemo svoj život, odluke i navike tijekom jeseni. Uvijek veliki fizički i mentalni zahtjevi počinju u devetom mjesecu te upravo ovaj period pruža priliku da se zaustavimo i počnemo iznova. Vrijeme je sve hladnije, polako se povlačimo u dom i možemo slobodno krenuti u jesensko resetiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

4 savjeta kako donositi bolje ljubavne odluke

Možda već dulje vrijeme razmišljaš o zdravim navikama, čišćenju i detaljnom pregledavanju ormara, želiš ukloniti nered iz garaže? Upravo je rujan i početak jeseni vrijeme da vlastiti život presložiš. Uz ovo možeš razmišljati o svojoj prehrani, boljoj organizaciji kuhanja, ali i uvođenju nekih novih namirnica. Promjena rutine povoljno će utjecati na fizičko i mentalno zdravlje i postavljanje nekih novih ciljeva u poslu - sve promjene mogu dovesti do boljeg života u budućnosti. Rujan je uvijek u našim mislima početak, nova školska godina započinje upravo u ovom mjesecu, a to znači da je dobro donijeti neke promjene. Što želiš postići ove jeseni? Kako želiš živjeti u novoj godini? Kreni od sljedećih koraka i promjena i bit ćeš sigurno bolje.

POGLEDAJ VIDEO: Trening trbušnih mišića s Ivanom Brkljačićem

1/6
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.