Za prste polizati

Najbolji prilog uz pohano meso

Broj opcija može biti neodoljiv, ali suzili sam ga na 10 najboljih priloga uz prženo meso. Ove će klasične strane zasigurno impresionirati čak i vaše južnjačke prijatelje.

pexels-harry-dona-2338407.jpg

Što se tiče prženog mesa - prilozi mogu biti jednako dobri, ako ne i bolji od glavnog jela. Od tjestenine i sira preko pečenog graha do pržene bamije, stvarno je pitanje koju stranu ćete odabrati?

Broj opcija može biti neodoljiv, ali suzili sam ga na 10 najboljih priloga uz prženo meso. Ove će klasične strane zasigurno impresionirati čak i vaše južnjačke prijatelje.

Zeleni kelj

"Ako volite kelj, svidjet će vam se ovaj recept. Slanina i luk daju mu prekrasan okus. Dodajte još crvene paprike za malo više začina", kaže kreator recepta Ken Adams. Ova se tehnika može koristiti i za zelje repe ili gorušice.

Pržene zelene rajčice

Diana Swenson-Siegel kaže, "s ovim receptom možete i popržiti crvene rajčice, ali pripazite da nisu prezrele ili će biti kašaste." Ovo je sjajan način da iskoristite nezrele rajčice na kraju ljeta!

Žuta tepsija tikvice

"Nježne tikvice, gnjecavi sir i hrskavi krekeri čine ovo nezaboravnim prilogom ili obilnim glavnim jelom. Ovo je izvrsno jelo koje se može pripremiti od sastojaka s niskim udjelom masti, a i dalje je jednako dobro", kaže kreator recepta. Tikvice se također mogu zamijeniti žutim tikvicama, a kukuruzne pahuljice mogu zamijeniti krekerima, što čini svestrani ljetni prilog.

Sporo kuhani zeleni grah

"Napravila sam ovaj recept kako je napisano", kaže recenzentica Marija. "Bilo je apsolutno ukusno dok se u ustima topi južnjački grah. " Kuhar John preporučuje umakanje kukuruznog kruha u sokove. Spojite to s malo prženog mesa i dobit ćete tipični južnjački obrok.

Uštipci od kukuruza i tikvica

Recenzent Željka kaže: "Moja obitelj i ja voljeli smo ove fritule! Nisam imao pri ruci svježeg kukuruza i koristio sam limenku slatkog kukuruza. Bilo bi nevjerojatno da sam koristio svježi!" Ova klasična strana uključuje ljetni tikvicu - koja je uvijek najbolja svježa iz vrta ljetnog dana.

Kukuruz šećerac s grahom

Recenzent Matej kaže: "Odsad ću rado jesti svoj grah ako je ovako pripremljen. Hvala puno na izvrsnom receptu!" Slatki kukuruz, grah i čile paprika kombiniraju se kako bi se stvorila zdrava vegetarijanska strana u kombinaciji s vašim prženim mesom.

Tepsija od zelenog graha

Tepsija od zelenog graha namijenjena je ne samo praznicima! Savršeno je za zaokruživanje večere s prženim mesom. Ova verzija klasične tepsije koristi sir cheddar i prženi luk za hrskavi, sirasti gornji sloj. Recenzent Josip kaže "Volim tepsiju od zelenog graha, ali nikada prije nisam razmišljao stavljati sir u nju. Ne znam zašto jer sir sve čini boljim!"

Pečeni grah

Pečeni grah je neophodan, ne samo za roštilj, već i za prženo meso! Ovo je izdašan prilog koji je gotov za nešto više od sat vremena. Slatki smeđi šećer i dimljena slanina čine klasičnu i ukusnu kombinaciju okusa.

Pržena bamija

Prženo meso i pržena bamija idu ruku pod ruku. Isprobajte ovaj najbolje ocijenjeni recept sljedeći put kad budete raspoloženi za južnjački obrok s potpisom.

Savršeni pire od krumpira

Ako je na stolu prženo meso, vjerojatno je i pire krumpir, lagan i pahuljast.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.