Društvene mreže

Zašto se ne vide objave prijatelja na Facebooku?

Zašto ne vidim objave prijatelja na Facebooku? Evo kako možete vidjeti objave prijatelja na Facebooku.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je društvena mreža koja povezuje ljude širom svijeta. Omogućuje korisnicima da se povežu s prijateljima, objave i dijele sadržaj te prate aktivnosti drugih korisnika i stranica. Međutim, neki korisnici mogu naići na problem kada ne vide objave svojih prijatelja na Facebooku. Evo zašto se vidite objave prijatelja na Facebooku.

Kada korisnik ne vidi objave svojih prijatelja, prvo što treba provjeriti su postavke privatnosti. Možda su neke postavke privatnosti na profilu prijatelja postavljene tako da korisnik ne može vidjeti njihove objave. Također, može biti korisno provjeriti postavke vijesti koje se nalaze na korisničkom računu. Moguće je da su neke postavke promijenjene, zbog čega korisnik ne vidi sve objave.

Još jedan razlog zašto korisnik ne vidi objave prijatelja može biti algoritam vijesti na Facebooku. Algoritam vijesti određuje koje objave će se prikazati na početnoj stranici korisnika, ovisno o interakcijama s drugim objavama i prijateljima. U tom slučaju, korisnik može pokušati smanjiti broj prijatelja ili stranica koje prati kako bi povećao šanse za vidljivost objava određenih prijatelja.

Ako se ništa od navedenog ne pokaže korisnim, može biti korisno ponovno se povezati s prijateljem čije objave nedostaju. To se može učiniti lajkajući ili komentirajući neke od njihovih objava. Isto tako, moguće je slati poruke kako bi se ponovno uspostavila veza i popravio algoritam. Sve su to načini kako ponovno vidjeti objave prijatelja na Facebooku.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.