Tehnologija

Što je whatsapp sigurnosna kopija? Kako aktivirati Whatsapp sigurnosnu kopiju?

Whatsapp sigurnosna kopija savršen je način za čuvanje starih poruka. Što je whatsapp sigurnosna kopija? Kako aktivirati Whatsapp sigurnosnu kopiju?

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay

Za mnoge ljude Whatsapp je primarni način razgovora. Stoga bi velika šteta bila da izgubljeni ili pokvareni telefon znači gubitak svih tih razgovora. Srećom, možete sigurnosno kopirati Whatsapp podatke kako biste bili sigurni da nećete izgubiti svoje razgovore i zajedničke fotografije ili videozapise.

No, kako se ručno aktivira Whatsapp sigurnosna kopija? Prvo što je potrebno napraviti kako bi se aktivirala Whatsapp sigurnosna kopija je otvaranje Whatsappa. Otvorite WhatsApp na svom pametnom telefonu, a zatim dodirnite tri točke u gornjem desnom kutu zaslona. Dodirnite postavke, a zatim dodirnite razgovori.

Sljedeće što je potrebno učiniti kako bi se ručno aktivirala Whatsapp sigurnosna kopija je dodirivanje na gumb sigurnosno kopiranje. Ovaj postupak će pokrenuti sigurnosno kopiranje vaših razgovora. Kada sigurnosno kopiranje završi, to znači da ćete imati sve poruke na bilo kojem drugom uređaju ukoliko se prijavite u vaš Whatsapp korisnički račun.