Društvene mreže

Kako koristiti na Whatsappu poruke koje nestaju?

Whatsapp je prije nekoliko tjedana ažurirao svoju aplikaciju i dodao joj novu značajku, poruke koje nestaju. Saznajte što su Whatsapp poruke koje nestaju i kako ih uključiti.

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay

Whatsapp sada nudi još jednu značajku koja će dobro doći onima koji žele više privatnosti. Nova značajka funkcionira tako da korisnicima omogućuje postavljanje zadanog mjerača vremena za sve poruke, koje sada mogu nestati unutar 24 sata, 7 dana ili 90 dana nakon što su poslane. Korisnici mogu koristiti ovu novu značajku u osobnim razgovorima kao i u grupnim razgovorima.

Međutim, ono što je važno znati kod Whatsapp poruka koje nestaju je da one neće nestati svuda. Čak i nakon što ste uključili značajku, poruke koje su automatski izbrisane mogu i dalje biti vidljive na ploči s obavijestima ako još nisu otvorene. Štoviše, ako se na poruku odgovori citiranjem prije nego što se izbriše, dio ili cijela izvorna poruka i dalje će biti vidljiva u citiranom tekstu.

No, kako uključiti značajku Whatsapp poruke koje nestaju? Da biste omogućili Whatsapp poruke koje nestaju, idite na Whatsapp postavke, dodirnite račun pa privatnost te će se tamo pojaviti gumb gdje možete namjestiti trajanje Whatsapp poruka koje nestaju. Značajka Whatsapp poruka koje nestaju je uključena te će se vaše poruke obrisati ovisno o trajanju poruka koje ste odabrali.