Online chat

U čemu je razlika između poslano i isporučeno?

Poslano i isporučeno - često su izrazi koji zbunjuju. U čemu je razlika između poslano i isporučeno?

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Aplikacije za dopisivanje postale su sve popularnije, a mnogi korisnici često se pitaju što znače različiti statusi poruka, kao što su "Poslano" i "Isporučeno".

"Poslano" znači da je poruka uspješno poslana s vašeg uređaja i poslana je na poslužitelj aplikacije. Međutim, to ne znači da je primatelj primio poruku. Poruka može biti blokirana, primatelj možda nema internetsku vezu ili su postavke primateljevog računa onemogućile prihvaćanje poruka od nepoznatih osoba.

"Isporučeno" znači da je poruka stigla na uređaj primatelja, ali to ne znači da je primatelj pročitao poruku. Ako primatelj nema obavijest o novoj poruci, možda je neće ni vidjeti dok ne otvori aplikaciju. U nekim aplikacijama za dopisivanje, "Isporučeno" može značiti da je poruka dostavljena u primateljev spremnik poruka, ali se još nije preuzela na njegov uređaj. Sada znate razliku između poslano i isporučeno.

U svakom slučaju, razumijevanje ovih statusa može vam pomoći da utvrdite jesu li vaše poruke uspješno poslane i dostavljene primatelju, ali ne i jesu li ih primatelj pročitao ili razumio. Ako sumnjate u dostavu poruke, uvijek je najbolje provjeriti s primateljem izravno.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.