Društvene mreže

Kako se koristi TikTok društvena mreža? Koje su osnovne karakteristike TikToka?

Želite napraviti TikTok ali ne znate kako se koristi TikTok? TikTok uistinu nije kompliciran. Saznajte što je TikTok i kako se koristi TikTok.

tiktok.jpg
Foto: Pixabay

TikTok je preuzet preko milijardu puta i jedna je od najpopularnijih aplikacija u današnje vrijeme. Sama aplikacija se vrti oko dijeljenja videoisječaka od 15 sekundi, koji su postavljeni na glazbu koju često licenciraju izvođači i diskografske kuće. No, kako se koristi TikTok?

Prvo što trebate učiniti kada želite koristiti TikTok je postaviti račun. Možete napraviti račun pomoću svoje e-pošte, svog telefonskog broja ili platforme treće strane poput Facebooka. Aplikacija vam automatski dodjeljuje korisničko ime. Ako se prijavite na TikTok sa svojim telefonskim brojem, aplikacija će generirati generičko korisničko ime kao što je „korisnik1234567“.

Kada je vaš TikTok profil spreman, vrijeme je da pogledate TikTok videe. Aplikacija je podijeljena u dva glavna izvora. Zadana postavka je „Za vas“, algoritamski generirani tok videozapisa sličan. Prijeđite prstom ulijevo i pronaći ćete drugu postavku, odnosno „Pratim“, koja sadrži prijenose od ljudi koje odaberete pratiti. TikTok je beskrajan. Slijedite kreatore koji vas nasmiju i gledajte predložene TikTok videe za beskonačnu zabavu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.